Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Το πήρε το κορίτσι με παπά και κουμπάρο και νταλίκες!!!! (βίντεο)

 

Υπό «καθεστώς» ιδιότυπης και πάνω απ’ όλα ευχάριστης «κατάληψης» βρέθηκε η Βέροια το απόγευμα της Κυριακής όταν ένα κομβόι από νταλίκες έκανε την είσοδό του στην πόλη ως τιμητική και χαρούμενη συνοδεία της προπορευόμενης νταλίκας η οποία εκτελούσε χρέη γαμήλιας λιμουζίνας!!!

Οι τράκτορες των φορτηγών μπήκαν και λίγο αργότερα βγήκαν από την πόλη κορνάροντας δαιμονισμένα και προκαλώντας ένα πανδαιμόνιο!!!

Μάλιστα την ώρα εκείνη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης διεξαγόταν φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Τρίγλια.

Το πανδαιμόνιο ήταν τέτοιο που όση ώρα περνούσαν οι νταλίκες, ο αγώνας γινόταν υπό τον ήχο των δαιμονισμένων κορναρισμάτων που επικάλυψαν την ατμόσφαιρα.

Όμως το εκπληκτικό γαμήλιο πανηγύρι δεν τέλειωσε εκεί.

Λίγο αργότερα οι φίλοι των νεονύμφων συνόδευσαν νύφη και γαμπρό στο γαμήλιο γλέντι. Έτσι ξαφνικά ο δρόμος προς Μακροχώρι γέμισε από τράκτορες, όλοι κομψά στολισμένοι με κορδέλες και άλλα συναφή του γαμήλιου διάκοσμου, που κατέληξαν στο πάρκινγκ του «Σείιρου» όπου – όπως αναμενόταν άλλωστε – κάηκε το πελεκούδι!!!

Οι νεόνυμφοι, τρισευτυχισμένοι εν μέσω εκλεκτών και «φασαριόζικων» φίλων, απολάμβαναν τις στιγμές μαζί με τον κόσμο που απολάμβανε κι αυτός τις όμορφες «τρέλες» με τις ευχές «να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός»….

Τέτοια να γίνονται!!!

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι παιδιά!!!! Βίον ανθόσπαρτον!!!!

 Βέροια - γάμος με κομβόι νταλίκες!!! 18/8/2019

Το βίντεο είναι από τη σελίδα του κέντρου «Σείριος» όπου πραγματοποιήθηκε το γαμήλιο γλέντι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ