Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου του 2014 – Σα να μην πέρασε μια μέρα (βίντεο αρχείου)

 

Στις 28 Αυγούστου 2014 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου  που προέκυψε από τις δύο διαδοχικές αναμετρήσεις της πρώτης στις 18 και της  δεύτερης Κυριακής, στις 25  Μαΐου του 2014.

Νικητής των εκλογών αναδεικνύεται ο κ. Βοργιατζίδηςμ δεύτερος την πρώτη Κυριακή, με δεύτερο τον εν ενεργεία τότε αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Καραπαναγιωτίδη ο οποίος ήρθε πρώτος την πρώτη Κυριακή.

Τρίτος έρχεται ο κ. Παπαγιάννης ο οποίος είχε ξεκινήσει την προεκλογική του καμπάνια σχεδόν ένα χρόνο πριν και εθεωρείτο αρχικά από τα μεγάλα φαβορί.

Τέταρτος ο συνδυασμός του κ, Μπέκη,  ο οποίος είναι συνδυασμός στηριζόμενος από τον προ των εθνικών εκλογών του 2015, ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί ο Αντώνης Μαρκούλης σε μια εκλογική συμμετοχή καταμέτρησης δυνάμεων και έπεται ο Γιώργος Μελιόπουλος ηγούμενος της «παραδοσιακής» εκλογικής συμμετοχής του ΚΚΕ.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος ως δήμαρχος Βέροιας εκλέγεται με τη στήριξη της παράταξης της απερχόμενης δημάρχου, κ. Ουσουλτζόγλουμ η οποία μάλιστα δυο μέρες αργότερα «οικειοποιείται» την εκλογική νίκη κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, λέγοντας το γνωστό «ξέρω να κερδίζω»…

Η ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιείται στις 28 Αυγούστου στο «Χώρο Τεχνών» και μένει στην ιστορία ως «η ορκωμοσία του απόλυτου μπάχαλου»…

Μέσα στο χώρο, αλλά κυρίως επάνω στη σκηνή επικρατεί κυριολεκτικά μπάχαλο, αφού ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.

Η τελετή αρχίζει κι ολοκληρώνεται ενώ σε όλη τη διάρκειά της επάνω στη σκηνή σουλατσάρουν οπερατέρ, φωτορεπόρτερ, αλλά και άσχετοι… Μια κατάσταση διόλου άσχετη με το γενικό πνεύμα λειτουργίας του Δήμου της προηγούμενης περιόδου

Η «σεμνή τελετή» παίρνει τέλος και   όταν αργότερα σχολιάζονται τα όσα συνέβησαν, γίνεται παραδεκτό ότι «πρέπει να μπει μια τάξη»… Κάτι ήταν κι αυτό σαν αρχή…

Από την τελετή απουσιάζει ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης εκ μέρους της παράταξής του τον χαιρετισμό κάνει ο Μιχάλης Σουμελίδης.

Οι άλλες «λεπτομέρειες» στο βίντεο

Βέροια - Η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου του 2014

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ