Τα Παιδιά της Άνοιξης ευχαριστούν..


Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ευχαριστεί θερμά την ΠΟΣΓΚΑμεΑ για την υλοποίηση του κατασκηνωτικού προγράμματος 2019 που αφορά τα  Άτομα με Αναπηρία, τόσο για την άρτια οργάνωση όσο και για τις προσπάθειες που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ καθώς και την ισότιμη συμμετοχή τους στην κοινωνία, αμβλύνοντας τις κοινωνικές ανισότητες.  

Τα παιδιά άλλαξαν παραστάσεις, έκαναν τα μπάνια τους, αλληλεπίδρασαν με άλλα άτομα, απασχολήθηκαν δημιουργικά και διασκέδασαν όλες αυτές τις ημέρες της παραμονής τους στο υπέροχο και φιλόξενο χώρο της κατασκήνωσης, επιστρέφοντας με ενθουσιασμό και  θετικές εμπειρίες.

Ένα ακόμη, ευχαριστώ, πραγματικά μέσα από την καρδιά μας, στους συνοδούς του Φορέα που χωρίς την αμέριστη υποστήριξή τους, την θετική τους διάθεση, το ενδιαφέρον και την φροντίδα που παρείχαν στα παιδιά μας, το πρόγραμμα δεν θα είχε λειτουργήσει. Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, για τις μοναδικές στιγμές που έζησαν τα παιδιά μας και απόλαυσαν τις διακοπές τους και οι γονείς ξεκουράστηκαν και ξαναγέμισαν τις μπαταρίες τους για να συνεχίσουν το πολύπλευρο έργο τους. 

Το επόμενο ευχαριστώ ανήκει σε όλους εκείνους τους ανθρώπους της κατασκήνωσης Αγίας Παρασκευής Στομίου που παρείχαν τις υπηρεσίες τους, δείχνοντας ενδιαφέρον, όντας ευγενικοί και εξυπηρετικοί. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις οικογένειες των ΑμεΑ που εμπιστεύτηκαν για ακόμα μια χρονιά το Σύλλογο.  

 

Με τιμή
Το Δ.Σ του Συλλόγου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ