Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Παραβάσεις παράνομης στάθμευσης τέλος – Ξεκινάει εκστρατεία συνετισμού οδηγών για τις ράμπες ΑμΕΑ!!!

 

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον ο γερανός της Αστυνομίας, ο οποίος εδώ και μέρες κατόπιν εντολής του Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Κούγκα, σε συνεννόηση με την Τροχαία, κυκλοφορεί στη Βέροια, και “τιμωρεί” τους οδηγούς που σταθμεύουν παράνομα!

Η προσπάθεια για την βελτίωση της ομαλής ροής της κίνησης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης φαίνεται πως θα έχει άριστα αποτελέσματα καθώς δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί.

Τα αυτοκίνητα που παίρνει ο γερανός, τοποθετούνται ειδικό χώρο, και για να τα πάρουν πίσω οι οδηγοί, θα πρέπει να πληρώσουν το πρόστιμο που ορίζει ο νόμος.

 

Εκστρατεία συνετισμού οδηγών για τις ράμπες ΑμΕΑ

Ξεκινάει εκστρατεία συνετισμού των οδηγών σε ότι αφορά τις ράμπες αναπήρων και τις καταλήψεις πεζοδρομίων ώστε να είναι απρόσκοπτη η κυκλοφορία των ΑμΕΑ και των πεζών.

Η εκστρατεία αυτή θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε είναι και καταληκτική ημερομηνία ώστε οι οδηγοί να συμπεριφέρονται ανάλογα.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου, τα μέτρα θα γίνουν πιο αυστηρά καθώς πλέον η Τροχαία δεν θα πραγματοποιεί συστάσεις, αλλά θα βεβαιώνει παραβάσεις.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ