Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βρετανία: Κατρακυλά η στερλίνα λόγω της πολιτικής αστάθειας

 

Το βρετανικό νόμισμα υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 35 μηνών – Ο Μπόρις Τζόνσον καλείται να αντιμετωπίσει την αντιπολίτευση και τους αντάρτες των Τόρις που προσπαθούν να αποτρέψουν άτακτο Brexit
Κατρακυλά η στερλίνα με την ισοτιμία της έναντι του δολαρίου να υποχωρεί κάτω από το όριο των 1,20 δολαρίων, στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 35 μηνών.

Την ώρα που ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δοκιμάζει σήμερα τις δυνάμεις του στη Βουλή των Κοινοτήτων, οι αγορές προετοιμάζονται για μια χαοτική εβδομάδα στη πολιτική σκηνή . 

Η στερλίνα υποχώρησε στο 1,1971 έναντι του δολαρίου κατά την έναρξη των συναλλαγών στο Λονδίνο, επίπεδο που είναι το χαμηλότερο από τον Οκτώβριο του 2016. Την ίδια ώρα ο Μπόρις Τζόνσον ετοιμάζεται για την σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση στη Βουλή που θα κρίνει το μέλλον του κόμματός τους αλλά και του ιδίου. 

Η βρετανική αντιπολίτευση και οι «αντάρτες» των Συντηρητικών περνούν στην αντεπίθεση σε μια προσπάθεια να βάλουν φρένο στα σχέδια του Τζόνσον για άτακτο Brexit.

 

www.protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ