Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: “Γόβα Παρθένα” - Η “καυτή” ποντιακή παράσταση κέρδισε το κοινό (βίντεο)

 

Η θεατρική παράσταση με τίτλο “Γόβα Παρθένα” παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Θέατρο Άλσους Μελίνα Μερκούρη στη Βέροια.

Η παράσταση ξεκίνησε με άφθονο γέλιο από τα πρώτα κιόλας λεπτά, από το αρχικό καλωσόρισμα, και οι ηθοποιοί με το ταλέντο τους και την άψογη σκηνική παρουσία κέρδισαν το κοινό δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Η παράσταση συνοδεύτηκε από ποντιακή μουσική, και στη Βέροια τη θέση του Τρύφωνα Σαμαρά πήρε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου, επειδή ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Μετά το πέρας της θεατρικής παράστασης, δόθηκαν αναμνηστικά σε συντελεστές, κι έγινε τιμητική διάκριση στον Κώστα Φωτιάδη ο οποίος βοήθησε και στήριξε τον θίασο.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στην διεθνούς φήμης Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία παρακολούθησε την παράσταση, και στον σύντομο χαιρετισμό της, μίλησε για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια για τα θύματα των Ναζί της Εβραϊκής Κοινότητας, της οποίας έχει την επιμέλεια.

 

Η υπόθεση του έργου

Η δαιμόνια Πόντια γριά Παρθένα (την οποία υποδύεται φυσικά ο Αλέξης Παρχαρίδης) παλεύει σώμα με σώμα για τα… αποθεματικά του οίκου «ευεξίας», που διατηρεί, με τον διευθυντή Μισέλ (Βαγγέλης Ηλιάδης). Ο Μισέλ, μαζί με τη γραμματέα του (Έρρικα Νικολαΐδου) και τη σαγηνευτική Σιλβί (Ίνα Τσικοπούλου) έχουν να τιθασεύουν και τον γιο της Παρθένας, τον Ζορμπά του έρωτα, τον Χάμπο (τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος Τάκης Βαμβακίδης)..

 

Βέροια - θέατρο Άλσους - Γόβα Παρθένα 4/9/2019

 

Βέροια - θέατρο Άλσους - Γόβα Παρθένα - το φινάλε της παράστασης 4/9/2019

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ