Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Νέο πλήγμα για τον Μπόρις Τζόνσον- Παραιτήθηκε η υπουργός Εργασίας, εξαιτίας των διαγραφών βουλευτών

 

Η υπουργός Εργασίας και Συντάξεων Άμπερ Ραντ υπέβαλε αργά το βράδυ του Σαββάτου την παραίτησή της, δηλώνοντας ότι δεν μπορούσε να παραμείνει άπραγη καθώς πιστά στελέχη των Τόρις εκδιώκονται από το κόμμα του Μπόρις Τζόνσον.
 
Την περασμένη εβδομάδα, 21 συντηρητικοί βουλευτές εκδιώχθηκαν από το κυβερνών κόμμα, αφού αψήφησαν την κυβέρνηση και ψήφισαν μαζί με τους συναδέλφους τους της αντιπολίτευσης το νομοσχέδιο για την αποτροπή του Brexit χωρίς συμφωνία.
 
«Παραιτήθηκα από τον υπουργικό θώκο ...», είπε η Ραντ με ανάρτησή της στο twitter. «Δεν μπορώ να παραμείνω άπραγη , καθώς καλοί, πιστοί, μετριοπαθείς Συντηρητικοί εκδιώκονται. Μίλησα στον πρωθυπουργό και του εξήγησα», πρόσθεσε.
 
 
Παραιτήθηκε και ο αδερφός του Μπόρις Τζόνσον, Τζο
Η παραίτηση της Άμπερ Ραντ έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την παραίτηση του αδερφού του Μπόρις Τζόνσον, Τζο, από την θέση του υφυπουργού και από την βουλευτική του έδρα, επικαλούμενος σύγκρουση ανάμεσα στην πίστη προς την οικογένεια και το εθνικό συμφέρον.
 
«Ηταν τιμή μου που εκπροσώπησα το Ορπινγκτον επί εννέα χρόνια και που υπηρέτησα ως υπουργός υπό τρεις πρωθυπουργούς», δήλωσε ο Τζο Τζόνσον. «Τις τελευταίες εβδομάδες βρέθηκα διχασμένος ανάμεσα στην πίστη προς την οικογένεια και το εθνικό συμφέρον -είναι μία ανεπίλυτη πιεστική κατάσταση και είναι η στιγμή για άλλους να αναλάβουν τους ρόλους μου ως βουλευτή και υπουργού».
 
 
Πηγή: www.iefimerida.gr
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ