Ο λόγος που η Coca ‑ Cola σταμάτησε την συνεργασία με τον Ροναλντίνιο

 

Ο Ροναλντίνιο υπήρξε μάγος της μπάλας. Θεαματικός, ίσως ο τελευταίος αντιπρόσωπος του ginga, ήταν πάντα ένας παίκτης που δεν χόρταινες να βλέπεις. Στην προσωπική του ζωή βέβαια, ήταν άστατος, σπάταλος και απ’ ότι φαίνεται γκαφατζής.

Το 2011 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Coca-Cola, ενώ την χρονιά που ακολούθησε αγωνίστηκε στην Φλαμένγκο. Η χρονιά του ήταν αρκετά καλή, όμως αποφάσισε να φύγει, αφού η ομάδα του χρωστούσε χρήματα.

Μόλις έναν μήνα αργότερα, η Coca-Cola αποφάσισε να ακυρώσει το συμβόλαιο της με τον Ροναλντίνιο. Ο λόγος, μια απίστευτη γκάφα του ποδοσφαιριστή. Η Ατλέτικο Μινέιρο ήταν η νέα του ομάδα, της οποίας ο χορηγός ήταν η Pepsi. Και ο Ροναλντίνιο, χωρίς να το πάρει χαμπάρι ή χωρίς να του δώσει σημασία, εμφανίστηκε σε συνέντευξη τύπου με δυο κουτάκια Pepsi μπροστά του.

 

https://sports.yahoo.com/blogs/dirty-tackle/<a href=

 

Μπορεί βέβαια να μην ήταν επιλογή του και να μην το επέλεξε αυτός, όμως η Coca-Cola Brasil, λόγω και της άστατης ζωής του το προηγούμενο διάστημα, αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιο της μαζί του. Τα χρωστούμενα της Φλαμένγκο, η διακοπή του συμβολαίου και οι σπατάλες του, τον οδήγησαν λίγα χρόνια αργότερα σε χρέη, που δεν μπορεί να πληρώσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ