Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια - Η αντίδραση της Σόνιας: «Είναι δέηση!!! Απαιτώ σεβασμό!!!» (βίντεο)

 

«Δεν είναι ένα κοντσέρτο για να βγάζετε σέλφι, αλλά μία δέηση!! Και απαιτώ από σας τον απαιτούμενο σεβασμό!!!»

Με αυτά τα λόγια – και το ανάλογο ύφος – επιχείρησε να επαναφέρει «στην τάξη» ένα μέρος του κοινού στο ξεκίνημα της συναυλίας στη μνήμη των Εβραίων της Βέροιας, το βράδυ της Κυριακής, η Σόνια Θεοδωρίδου.

Το μουσικό μέρος μόλις είχε αρχίσει, η κ. Θεοδωρίδου ερμήνευε ήδη το πρώτο μουσικό μέρος, αλλά στην «πλατεία» επικρατούσε μια κατάσταση αναντίστοιχη και αταίριαστη με τη φυσιογνωμία της εκδήλωσης.

Η κ. Θεοδωρίδου από το ύφος της και κάποιες κινήσεις που έκανε ενώ τραγουδούσε, έδειχνε την ενόχλησή της για αυτό που συνέβαινε. Έτσι διέκοψε την ερμηνεία της και γυρνώντας προς τη χορωδία και την ορχήστρα είπε δυο φορές «στοπ»!!!

Στη συνέχεια – με ύφος που δεν επιδεχόταν καμιά… αντίρρηση – απευθύνθηκε στο κοινό – σε συγκεκριμένους προφανώς – λέγοντας:

 «Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι αυτό δεν είναι ένα κοντσέρτο για να βγάζετε σέλφι, αλλά μία δέηση!! Και απαιτώ από σας τον απαιτούμενο σεβασμό!!!»

Και στη συνέχεια, γυρίζοντας προς την ορχήστρα είπε: «Άλλη μια φορά…» και ξεκίνησε ξανά από την αρχή την ερμηνεία.


Η μνήμη του Νήματος - Συναυλία στη μνήμη των Εβραίων της Βέροιας - Η αντίδραση της Σόνιας 22/9/2019


Η αλήθειά είναι ότι στη συνέχεια τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα, αλλά όχι εντελώς.

Διότι δεν ήταν το κοινό που στα πρώτα λεπτά της εκδήλωσης προσπαθούσε να τακτοποιηθεί στα καθίσματα.

Ήταν το «γνωστό» φαινόμενο σχετικών – άσχετων που στο πλαίσιο της ανεξέλεγκτης «μιντιακότητας» λειτουργούν με «προσωπικούς κανόνες» και υπό την ανοχή ή την έλλειψη σωστού ελέγχου…

Σε κάθε περίπτωση, η κ. Θεοδωρίδου έδειξε ότι «δεν καταλαβαίνει» από τέτοια και δεν δίστασε – με απόλυτο τρόπο – να επαναφέρει στο κλίμα της εκδήλωσης όσους και όσες δεν αντιλήφθηκαν πλήρως το νόημά της.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ