Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Με δήλωση συγγνώμης και έκφραση «τιμής και υπόληψης», έληξε η δικαστική διαμάχη Γαϊτάνου-Βουδούρη

 

Με δήλωση συγγνώμης και έκφραση τιμής και υπόληψης στο πρόσωπο της μηνύτριας, έληξε άνευ δίκης η δικαστική διαμάχη μεταξύ της πρώην δημοτικής συμβούλου, Χριστίνας Γαϊτάνου και του δημοσιογράφου, Νίκου Βουδούρη.

Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε με προσφυγή της κ. Γαϊτάνου στη δικαιοσύνη μετά από διαδικτυακή συνομιλία που είχε με τον κ. Βουδούρη κατά την οποία ο δημοσιογράφος είπε στην τότε δημοτική σύμβουλο ότι ο δήμαρχος Βέροιας – στη δημοτική ομάδα του οποίου ανήκε – την θεωρεί «ανίκανη».

Ο δήμαρχος Βέροιας διέψευσε – εμμέσως – τον κ. Βουδούρη, όταν στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μετά τη δημοσιοποίηση των διαλόγων των δύο μετέπειτα αντίδικων, διάβασε πολιτική δήλωση στην οποία ανέφερε ότι τιμά την κ. Γαϊτάνου και ότι την θεωρεί ικανή.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου κατά την πρώτη εκδίκαση δεν πάρθηκε απόφαση καθώς το δικαστήριο έκρινε απαραίτητη την παρουσία του δημάρχου Βέροιας κατά την ακροαματική διαδικασία.

Μετά από μία αναβολή, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο όπου μετά την εκφώνησή της, εκφράστηκε προτρεπτική πρόταση για διευθέτηση του ζητήματος χωρίς να προχωρήσει το δικαστήριο στην ακροαματική διαδικασία.

Παρών ήταν και ο δήμαρχος Βέροιας του οποίου η δήλωση στο δημοτικό συμβούλιο θεωρήθηκε ότι καλύπτει τη μηνύτρια

Μετά από σύντομες διαβουλεύσεις που έγιναν σε μικρή παράταση χρόνου, ο κατηγορούμενος δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ζητά συγγνώμη από τη μηνύτρια στον βαθμό που την έθιξε και ότι την σέβεται και την υπολήπτεται ως άνθρωπο κι ως επιστήμονα, κάτι που έγινε δεκτό από την μηνύτρια.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο κ. Βουδούρης κηρύχθηκε αθώος και έπαψε κάθε περαιτέρω αντιδικία.

Πάντως από την όλη διαδικασία που έδωσε τέλος στη μακρόχρονη διαμάχη η οποία ξεκίνησε το 2014, δεν έγινε σαφές αν όντως ειπώθηκαν από πλευράς δημάρχου αυτά που ανέφερε ο κ. Βουδούρης στη διαδικτυακή συνομιλία του με την κ. Γαϊτάνου, συνομιλία η οποία ήταν η αιτία της δικαστικής διαμάχης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ