Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα – Στο πνεύμα συναίνεσης ο ορισμός των εκπροσώπων στα νομικά πρόσωπα του Δήμου (βίντεο)

 

Με τρία τακτικά θέματα συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας το απόγευμα της Τρίτης.

Ήταν η δεύτερη συνεδρίαση του οργάνου που αναδείχτηκε μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Προ ημερήσιας διάταξης τέθηκαν από πλευράς των μελών της Δημοτικής Κοινότητας θέματα, όπως η φροντίδα του πρασίνου σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης από τον κ. Πατσιαβούρα, όπως επίσης και προτάσεις για εκδηλώσεις κατά την χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Επίσης, από τον κ. Τσιμούρα τέθηκε θέμα στέγασης της συλλογής του αείμνηστου καθηγητή κ. Τσολάκη.

Στα τακτικά θέματα κατά τον ορισμό των εκπροσώπων της Δημοτικής Κοινότητας ορίστηκαν κατόπιν ψηφοφορίας στην ΚΑΠΑ τακτικό μέλος ο κ. Γεώργιος Τσιλογιάννης με αναπληρωματικό την κ. Αθηνά Τζιούρτζια, μετά από κίνηση αβρότητας από τον κ. Πετρομελίδη ο οποίος προτάθηκε αρχικά.

Ο κ. Πετρομελίδης ευγενώς παραχώρησε τη θέση του στην κ. Τζούρτζια η οποία δεν δίστασε να αναφερθεί σε οικογενειακό ζήτημα από το οποίο όπως είπε έχει αποκτήσει μια μεγάλη και χρήσιμη εμπειρία αλλά και εκφράζοντας αμέριστη διάθεση για τη στήριξη ατόμων που είναι εθισμένα σε διάφορες εξαρτησιογόνες καταστάσεις.

Στην ΚΕΠΑ τακτικό μέλος εκλέχτηκε η κ. Μιρέλα Ορταντζόγλου με αναπληρωματικό τον κ. Πατσιαβούρα.

Στην Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο κ. Μαρκούλης τακτικός με τον κ. Τσιλογιάννη αναπληρωματικό και στην Επιτροπή Δευτεροβάθμιας η κ. Παπανδρώνη τακτικό με τον κ. Γραμματικό αναπληρωματικό.

 

Βέροια - Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας 1/10/2019

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ