Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας: Εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία και των νεοδιορισθέντων δικηγόρων του Συλλόγου (βίντεο)

 

Εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία και των νεοδιορισθέντων δικηγόρων του Συλλόγου πραγματοποίησε ο Δικηγορικός Σύλλογος το πρωί της Πέμπτης (3/10) κατά την ημέρα της εορτής του Προστάτη της Δικαιοσύνης Διονυσίου του Αρειοπαγίτου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας και μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών και στη συνέχεια ακολούθησε Αγιασμός στη Λέσχη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Οι αποχωρήσαντες δικηγόροι που τιμήθηκαν ήταν ο Αθανάσιος Ορταντζόγλου και η Μαρία Ζιούζιου, ενώ από πλευράς νεοδιορισθέντων δικηγόρων τιμήθηκαν ο Φώτης Κόβας, ο Μανωλίδης Δημήτριος, η Μιρέλα Ορταντζόγλου και ο Μπούθας Κωνσταντίνος.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας, ο εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητή Α' Μεραρχίας Ταξίαρχος Πάρις Καπραβέλος, ο αναπληρωτής του Προέδρου Πρωτοδικείου Βέροιας κ. Στιβακτάκης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης και ο Φώτης Κόβας ως εκπρόσωπος των νέων δικηγόρων.
Στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία  από το δικηγόρο Γεώργιο Χατζόγλου, με θέμα «Ο Δικηγόρος άνθρωπος».

 

Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας - εκδήλωση τιμής αποχωρούντων-υποδοχή νέων 3/10/2019

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα: (Για το φωτογραφικό υλικό ευχαριστούμε την κ. Ελευθεριάδου Σοφία και το Studio Είδωλο - Βερμίου 8 -)

Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας: Εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία και των νεοδιορισθέντων δικηγόρων  3/10/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ