Αστυνομικοί Λέσβου για Μόρια: 13 αστυνομικοί για 13.000 μετανάστες

 

Ζητάμε να μας δουν λίγο πιο σοβαρά, να σταματήσουν οι συσκέψεις και να παρθούν άμεσα αποφάσεις, να ενισχυθούμε, είπε ο πρόεδρος, Βασίλης Ροδόπουλος.

Ως μια πολύ δύσκολη κατάσταση περιέγραψε όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά στη Μόρια της Λέσβου ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Ροδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή "Διπλός ελληνικός" του Focus FM, οι αφίξεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και «μέχρι τώρα που σας μιλώ έχουν βγει 5 με 6 βάρκες, μιλάμε για 200 με 250 άτομα συνολικά. Δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό το πράγμα, οι ροές καθημερινά είναι μεγαλύτερες» πρόσθεσε ενώ ζήτησε την άμεση ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στο νησί. Όπως ανέφερε, στη βάρδια στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης είναι 13 αστυνομικοί για 13.000 μετανάστες.

«Και εκατό αστυνομικοί να ήταν δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν. Ζητάμε να μας δουν λίγο πιο σοβαρά, να σταματήσουν οι συσκέψεις και να παρθούν άμεσα αποφάσεις, να ενισχυθούμε. Έχει μεγάλη σημασία γιατί προλαβαίνουμε τις μικρές διενέξεις που είναι καθημερινό φαινόμενο. Έχει να κάνει με το φαγητό, με το που θα στήσουν τις σκηνές, προκειμένου να μην πάρει διαστάσεις και έχουμε τα γεγονότα που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι πολύ σημαντικό. Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού είναι απελπιστική η κατάσταση» κατέληξε.

 

www.voria.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ