Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Εκδήλωση απονομής ανώτατης προσκοπικής τιμητικής διάκρισης (11/10/19)

 

Μεγάλη τιμή για τον Προσκοπισμό της Βέροιας, αποτελεί η Απονομή της  Ανώτατης Προσκοπικής Διάκρισης , το Παράσημο του  Αργυρού Φοίνικα από το  Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων μετά από σχετική απόφασή του. 
Το Παράσημο απονέμεται  στον κ. Σταντζο Αθανάσιο τέως Τοπικό Έφορο Προσκόπων Βέροιας για τις διακεκριμένες και εξέχουσες υπηρεσίες που προσέφερε στην Προσκοπική Κίνηση και την κοινωνία
Ο βραβευόμενος υπήρξε Πρόσκοπος  στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, διατέλεσε Βαθμοφόρος για περισσότερα από 45 χρόνια , ενώ είναι ακόμη  και σήμερα ενεργό μέλος των Ελλήνων Προσκόπων, ως μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βεροίας.
Με αποστολή τους την ανάπτυξη άξιων, χρήσιμων και υπεύθυνων πολιτών, οι Έλληνες Πρόσκοποι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του κ. Σταντζου Αθανάσιου  έναν  σύγχρονο  πρεσβευτή  του σκοπού της Προσκοπικής Κίνησης, που με την ανιδιοτελή πρόσφορα του στον Προσκοπισμό  καθώς και με τον εποικοδομητικό ρόλο του στην κοινωνία αποτελεί  πρότυπο για όλα τα παιδιά και τους νέους του τόπου.
Στο παρελθόν το Παράσημο έχει απονεμηθεί στους Βεροιωτες κ.Αλδακο Θεόδωρο και κ. Σπύρο Τελλιδη
Η εκδήλωση Απονομής θα πραγματοποιηθεί
 την Παρασκευή 11 /10 / 2019 και ώρα 19:30  στο Παυλειο Πολιτιστικό Κέντρο Μενδρεσε Τζαμί

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ