Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια - Σχολή Μετεκπαίδευσης: Ολοκληρώθηκε με απονομές το Σεμινάριο «Διαπραγματεύσεις σε καταστάσεις ομηρίας και επικοινωνία σε καταστάσεις κρίσης - Crisis Hostage Negotiation & Crisis Communication» (φωτό και βίντεο)

 

Με τελετή απονομών ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής το Σεμινάριο του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κατάρτιση - Εκπαίδευση των Αρχών Επιβολής του Νόμου (CEPOL) με θέμα: «Διαπραγματεύσεις σε καταστάσεις ομηρίας και επικοινωνία σε καταστάσεις κρίσης - Crisis Hostage Negotiation & Crisis Communication».

Χαιρετισμό απηύθυνε η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης Σοφία Γαϊτανίδου, η Αστυνόμος Β’ του Εθνικού Τμήματος CEPOL Μαρία Κυρίτση, ενώ τον συντονισμό και το καλοσώρισμα έκανε ο Υπαστυνόμος, από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων Απόστολος Σκρέκας.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Στρατηγός της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σάββας Κολοκούρης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΓΕ.ΠΑ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Αβραάμ Αϊβαζίδης, ο Εκπρόσωπος του Διευθυντή Δ.Α. Ημαθίας, Υποδιευθυντής Δ.Α. Ημαθίας Ανδρέας Καλογερόπουλος, η Εκπρόσωπος της Βουλευτή Ημαθίας Φρόσως Καρασαρλίδου, Κυριακή Καλλιάνη, ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας, Αντιδήμαρχος Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ημαθίας Γεώργιος Μπαρμπαρούσης, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Περικλής Ορδουλίδης, ο Διοικητής του Τ.Α. Βέροιας Θωμάς Μοσχόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης.

 

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε πάνω στην εικόνα:

Βέροια - Σχολή Μετεκπαίδευσης: Ολοκληρώθηκε με απονομές το Σεμινάριο «Διαπραγματεύσεις σε καταστάσεις ομηρίας και επικοινωνία σε καταστάσεις κρίσης - Crisis Hostage Negotiation & Crisis Communication» 18/10/2019

 

Βέροια Σχολή αστυνομίας - Τελετή λήξης σεμιναρίου 18/10/2109

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ