Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Μαριονέτες “ζωντάνεψαν” για μικρούς και μεγάλους

 

Οι μαριονέτες και τα ζωντανά αντικείμενα για ακόμη μια φορά δεν έχασαν  το ραντεβού τους με τo οικογενειακό, παιδικό και θεατρόφιλο κοινό.

Καθώς το πρωί του Σαββάτου, στο πεζόδρομο Ιπποκράτους & Προφήτου Ηλία τα έκπληκτα μάτια των μικρών μας φίλων απόλαυσαν παραστάσεις που καλύπτουν, προσεγγίζουν, αλληλοεπιδρούν και διασταυρώνονται με καλλιτεχνικές εκφράσεις, όπως οι εικαστικές τέχνες, η μουσική, το σύγχρονο τσίρκο, η λαϊκή παράδοση και η παιδική λογοτεχνία.

Με νέες καλλιτεχνικές προτάσεις από διάφορες χώρες του κόσμου, απολαύσαν την παράσταση - θέατρο δρόμου PROYECTO CARAVANA (SPAIN) «Postales» / «Καρτ Ποστάλ»

Το ευρύ φάσμα τεχνικών και αισθητικής, από την παράδοση των μαριονετών με νήμα, στις πιο σύγχρονες μορφές αυτής της τέχνης, συνεχίστηκε από το DI FILIPPO MARIONETTE (AUSTRALIA – ITALY) «Appesi ad un filo» / «Κρεμασμένοι από ένα νήμα» μια παράσταση - θέατρο με Μαριονέττες.

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση  μικρών και μεγάλων ήταν μεγάλη δημιουργώντας εικόνες ζεστασιάς στις όμορφες γωνίες της αγοράς.

 

Κείμενο - Φωτογραφίες: Μαρία Καρασαλίδου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ