Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ημαθία: Νύχτα έντασης και επεισοδίων στην Αλεξάνδρεια – Σύρραξη στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων - Ζημιές στο δημαρχείο

 

Χάρη στην άμεση και μεγάλη παρουσία της αστυνομίας, αποφεύχθηκαν εκτεταμένα επεισόδια με απρόβλεπτες συνέπειες, στην Αλεξάνδρεια.

Όλα ξεκίνησαν μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν – σύμφωνα με πληροφορίες – φιλοξενούμενος στο hotspot Αλεξάνδρειας επιχείρησε να προσεγγίσει ένα νεαρό κορίτσι  σε καφέ – μπαρ. Δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες, αλλά προφανώς η «προσέγγιση» ήταν πέρα από τα όρια του αποδεκτού, η κοπέλα ενοχλήθηκε η παρέα της αντέδρασε.

Προκλήθηκε ένταση η οποία στη συνέχεια γενικεύτηκε και μεταφέρθηκε στο hotspot όπου κάποιοι μετέβησαν ομαδικά με προθέσεις εισβολής στο χώρο.

Η ένταση κορυφώθηκε καθώς εκτοξεύτηκαν απειλές και από τις δύο πλευρές, αλλά χωρίς συνέχεια, καθώς στο σημείο κατέφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Όμως τα πνεύματα δεν ηρέμησαν, απλώς η ένταση μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο με ζημιές στο Δημαρχείο, καθώς κάτοικοι  απαιτούν από τη Δημοτική Αρχή να διακόψει τη λειτουργία του hotspot.

Όπως έγινε γνωστό, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας απουσιάζει αυτές τις μέρες και με την επιστροφή του αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ