Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια - Brainland: The art of braining up!! - Ο Κορεάτης Μαξίμ Τσου σε "live" επίδειξη (βίντεο)

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου ALOHA Mental Arithmetic, που βασίζεται στη νοητική αριθμητική, διεγείρει τις αναλυτικές και δημιουργικές ικανότητες των παιδιών, συμβάλλοντας θετικά στην ανάπτυξη και των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. 

Έτσι, επιτυγχάνεται η βελτίωση της μάθησης, της μνήμης, της προσοχής και της συγκέντρωσης. Οι μαθητές όχι μόνο βελτιώνουν τις επιδόσεις τους στα μαθηματικά, αλλά σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΆ ΜΑΘΉΜΑΤΑ, κουβαλώντας, μάλιστα, εφόδια και αναπτυγμένες ικανότητες εφ' όρου ζωής.

 

Με το πρόγραμμα νοητικής αριθμητικής ALOHA τα οφέλη μπορούν να αρχίσουν να παρατηρούνται σε 6 μήνες:

- Τα παιδιά αρχίζουν να κάνουν τα μαθήματά τους γρηγορότερα και καλύτερα
- Είναι σε θέση να υπολογίζουν διανοητικά
- Μαθαίνουν να λύνουν αποτελεσματικά τα προβλήματα

Εν ολίγοις, βελτιώνονται σε όλα τα θέματα, αφού ο εγκέφαλός τους έχει εκπαιδευτεί να θυμάται οπτικά τα κείμενα, τα σχήματα ή ακόμα και τους εννοιολογικούς χάρτες. Είναι επίσης σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση που αναδύεται, με το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να το αντιμετωπίσουν, κατανοώντας το πολύ καλύτερα. Κατά την αυτόματη προβολή, εκτιμούν και απολαμβάνουν περισσότερο την ανάγνωση.

Η βελτίωση είναι ορατή στο σχολείο, αλλά μακροπρόθεσμα, τα οφέλη είναι για μια ζωή, αφού η απεικόνιση μας επιτρέπει να βρούμε εναλλακτικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

Ελάτε με τα παιδιά σας για να μας γνωρίσετε!!

 

Παύλου Μελά & Μ.Αλεξάνδρου γωνία,Βέροια
2331020801

 

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δειτε τον Κορεάτη Μαξίμ Τσου που γεννήθηκε και ζει στη Μόσχα σε μια "live" επίδειξη στο Brainland στη Βέροια.

Ο Μαξίμ Τσου, παρακολουθεί τέσσερα χρόνια το πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής.

 

Βέροια «Brainland» Νίκη Ζερβού - Μαξιμ Τσου

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ