Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

ΕΠΣ Ημαθίας: Μακροχώρι – Αγ. Μαρίνα 0-3 (βίντεο)

 

Μάτς με δυο όψεις στο Μακροχώρι, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στην Αγ. Μαρίνα.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν εξαιρετικά μέτριο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται πολύ γρήγορα με 0-2 με δυο γκολ του Αργυρόπουλου στο 15’ και στο 17’, μετά από αμυντικά λάθη των γηπεδούχων. 

Το Μακροχώρι δε μπόρεσε ν’ αντιδράσει μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, η Αγ. Μαρίνα δεν είχε λόγους να τρέξει και μοιραία το μάτς κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, δημιούργησαν κι έχασαν ευκαιρίες, αναγκάζοντας και τους φιλοξενούμενους να ανεβάσουν ρυθμούς και η αναμέτρηση παρουσίασε αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Μέχρι το 80’ το Μακροχώρι πάλευε για το γκολ, η Αγ. Μαρίνα απειλούσε με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε το τελικό 0-3 δέκα λεπτά πριν τη λήξη. 

 

 

Μακροχώρι - Αγ. Μαρίνα 0-3 φάσεις και γκολ 2/11/2019

 

Μακροχώρι : Θεοδοσιάδης, Πρωτογέρης, Τσιάμπας, Ηλιάδης, Τσολακίδης (86' Οβεζίκ), Ψάλτης Ν. (21' λ.τ. Βοργιατζίδης), Παυλίδης, Λιλιόπουλος (63' Κωστογλίδης), Παπακωνσταντίνου (81' Χολέβας), Κουτσούκης, Τσακαλίδης
 
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Κερμανίδης, Συμπεθέρης, Αργυρίου, Τουλουμτζής, Τζάνι, Σερασκιέρης, Φωτόπουλος (57' Συμεωνίδης), Λαμπριανίδης (70' Τριανταφυλλόπουλος), Αργυρόπουλος, Έξαρχος (61' Τσακαλίδης), Νιογκάνα (82' Μουστάκας)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ