Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια - Πινγκ-Πονγκ: 7ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Μνήμη του Φώτη Τσιαλτζούδη (9,10/11/19)

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για έβδομη χρονιά οι δυο τοπικοί σύλλογοι Α.Σ.Ε.Α.Β. και Ο.Ε.Α.Β. με την βοήθεια του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας  και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το 7ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο «Φιλίππειο» Γυμναστήριο το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου 2019.

Για άλλη μια φορά σημειώνει μεγάλο αριθμό συμμετοχών: 206 από 46 συλλόγους όλης της Ελλάδας. Συγκεκριμένα από: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα , Χίο, Λουτράκι, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Φλώρινα, Ορεστιάδα, Λάρισα, Έδεσσα, Κόρινθο, Κοζάνη, Ιωάννινα, Καρδίτσα και Βέροια.

Στους αγώνες θα παραβρεθούν ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης και όλο το Δ.Σ. της ομοσπονδίας. Θα θέλαμε να σημειώσουμε  πως τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις, με αυτό τον αριθμό νεαρών αθλητών-αθλητριών συν τους προπονητές, γονείς και συνοδούς δίνουν εκείνο το διήμερο όφελος στην αγορά και τις επιχειρήσεις της πόλης μας. Αυτό λέγεται αθλητικός τουρισμός, κάτι το οποίο είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό και επικερδές για την ανάπτυξη της οικονομία του τόπου. Άρα αξίζει να βοηθά η πολιτεία και όσο μπορούν οι επιχειρηματίες.

Τέλος ευχαριστούμε το Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας και συγκεκριμένα τον πρόεδρό του Λεωνίδα Ακριβόπουλο και βέβαια τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν κάθε χρόνο και χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο να φέρουμε σε πέρας αυτή τη μεγάλη διοργάνωση με τέτοια επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ