Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: Η συγκέντρωση πρώτων ειδών για τους πρόσφυγες ξεκίνησε

 

Οι πρόσφυγες δεν είναι εισβολείς. Οι άνθρωποι αυτοί είναι θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. είναι θύματα της ίδιας καπιταλιστικής εκμετάλλευσης που τσακίζει μισθούς και δικαιώματα Ελλήνων συνταξιούχων και εργατών, που έστειλε μετανάστες χιλιάδες νέους και νέες στα γρανάζια της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Καλούμε το λαό της εργατομάνας Νάουσας να σηκώσει τείχος αλληλεγγύης σε αυτούς τους ανθρώπους, να απομονώσει φωνές που σπέρνουν την ξενοφοβία και το ρατσισμό.

Οι  συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα όλων των χωρών, είτε χριστιανοί, είτε μουσουλμάνοι, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.
Έλληνες και ξένοι συνταξιούχοι και εργάτες να οργανωθούμε να παλέψουμε μέσα από τα ταξικά μας συνδικάτα ενάντια στον κοινό αντίπαλο, το μεγάλο κεφάλαιο, τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, τις αστικές κυβερνήσεις που τσακίζουν δικαιώματα και ζωές  και ρίχνουν τους λαούς στα σφαγεία των πολέμων, όταν οι ανταγωνισμοί τους δεν μπορούν να λυθούν αλλιώς.

Και όπως λέει το τραγούδι: «…εγώ Χριστό και εσύ Αλλάχ και όμως και οι δυο μας αχ και βαχ…».

Καλούμε το λαό της Νάουσας να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης κυρίως για βρέφη και παιδιά δείχνοντας την αλληλεγγύη του. Η συγκέντρωση θα γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας τις εξής μέρες και ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00 – 12:00 το πρωί και 6:00 – 7:00 το απόγευμα (πληροφορίες στο τηλ: 2332022230)

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ