Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Διαβούλευση για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2021-2027 – Δηλώσεις Υφ. Αγρ. Ανάπτυξης Κωνσταντίνου Σκρέκα (βίντεο)

 

Ημερίδα διαβούλευσης για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (11/11/2019) στην κατάμεστη αίθουσα “Ανδρόνικος” στο Αιγές.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκε το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2014-2020, οι στρατηγικές επιλογές, η πορεία ανάπτυξης από την έγκριση του ΠΑΑ μέχρι σήμερα, οι στόχοι.

Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμό και σύντομη ομιλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνου Σκρέκα και ακολούθησαν χαιρετισμοί του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, του Σωτήρη Πάντου και του Δήμαρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη.

Στη συνέχεια εισήγηση στο θέμα έκανε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Μπαγινέτας.

Ακολούθησαν οι εξής ομιλίες:

“Προτεραιότητες και στόχοι της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κλιματική αλλαγή και ο ρόλος της ΚΑΠ στην επίτευξη τους” από τον κ. Χανιώτη, Διευθυντή της Δ/νσης Στρατηγικής, Απλοποίησης και αναλύσεων Πολιτικής, Γενικής Δ/νσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

“Η υφιστάμενη κατάσταση του αγροδιατροφικού τομέα και των αγροτικών περιοχών” από τον κ. Αποστολόπουλο, ΕΥΔ ΠΑΑ 2014-2020, Μονάδας Θεσμικής Υποστήριξης και Αξιολόγησης.

“ΚΑΠ μετά το 2020: Βασικά στοιχεία μεταρρύθμισης”: από την κ. Θεοδωρίδου του Τμήματος Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκών Σχέσεων της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΥΠΑΑΤ.

 

ΚΕΑ Βέροιας Ημερίδα Διαβούλευσης - προτάσεων για νέα ΚΑΠ - Υφ. Αγρ.Ανάπτυξης Κων. Σκρέκας 11/11/2019

 

 

ΚΕΑ Βέροιας - Ημερίδα Διαβούλευσης - προτάσεων για νέα ΚΑΠ 11/11/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ