Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ημαθία: Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με οινοπαραγωγούς – Ευοίωνες οι προοπτικές για το κρασί (βίντεο)

 

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ημαθία με τη συνάντηση που είχε με οινοποιούς της περιοχής.

Η συνάντηση πραγματοποιηθηκε στο κτήμα ΚΑΛΑΙΤΖΗ όπου παρέστησαν οινοποιοί της περιοχής αλλά και αυτοδιοικητικοί παράγοντες, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, και οικονομικοί παράγοντες του τόπου.

Ο κ. Μητσοτάκης στην αρχική του ομιλία τόνισε ότι στο χώρο της οινοποιίας καταγράφονται πολύ σημαντικά αποτελέσματα κάτι που δίνει την αισιοδοξία και την προοπτική για ακόμη καλύτερη συνεργασια.

Για τα προβλήματα του κλάδου μίλησαν ο Πρόεδρος του ΒΑΕΝΙ κ. Φουντούλης, ο Πρόεδρος των οινοποιών Βορείου Ελλάδος κ. Μπουτάρης αλλά και μεμονωμένοι οινοποιοί.

Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην φιλοσοφία της κυβέρνησης σε ότι αφορά τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, και μίλησε για τις ενέργειες που γίνονται σε μια σειρά άλλα προϊόντα εξάροντας το ρόλο των διεπαγγελματικών οργανώσεων.

Αναφέρθηκε στις συμφωνίες που έγιναν με την Κίνα για το ακτινίδιο και τον κρόκο, και τόνισε ότι ένα από τα ζητήματα που θα επιλυθούν άμεσα είναι αυτό της φέτας.

Μετά από ερώτημα που τέθηκε, το λόγο πήρε ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος ο οποίος σύντομα αλλά περιεκτικά μίλησε για τις φοροελαφρύνσεις που προωθούνται και τα μέτρα στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι ως επιχειρηματικότητα δεν εννοείται μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και οι μικρές και οι οικογενειακές επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της οικονομίας.

Στόχος μας ειναι είπε ο κ. Μητσοτάκης η αγροτική παραγωγή να είναι βιώσιμη και συμφέρουσα για τον παραγωγό.

 

Βέροια - επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη - συνάντηση με οινοποιούς 15/11/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ