Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας ενημερώθηκαν για τον Ζακχαρώδη διαβήτη

 

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, Παγκόσμια ημέρα για το Σακχαρώδη Διαβήτη, το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας και οι μαθητές του τμήματος Γ Νοσηλευτικής, ήταν πιστοί στο ραντεβού τους με δράσεις που γίνονται χρόνια τώρα για την ημέρα αυτή. Κατά τη διάρκεια της πρωινής σύναξης, μαθητές και καθηγητές του σχολείου ενημερώθηκαν από την καθηγήτρια Αγγελική Πολυζωίδου και μαθητές της ειδικότητας για την οικουμενική μάστιγα που αποτελεί πλέον ο Ζακχαρώδης Διαβήτης.

Στη συνέχεια οι μαθητές της Νοσηλευτικής με την καθηγήτρια Αγγελική Πολυζωίδου και την υπεύθυνη του τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας Ελισάβετ Τσέκου επισκέφθηκαν χώρο (τον οποίο είχαν προσαρμόσει κατάλληλα) για να κάνουν ενδεικτική μέτρηση σακχάρου αίματος στους κατοίκους του Εργοχωρίου. Η δράση έγινε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Εργοχωρίου Βέροιας. Την προηγούμενη μέρα στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε ομιλία - συζήτηση με την υπεύθυνη του τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας Ελισάβετ Τσέκου και μέλη του συλλόγου και κατοίκους του Εργοχωρίου. Και οι δύο δράσεις έτυχαν θερμής ανταπόκρισης από τους κατοίκους του Εργοχωρίου και φυσικά έδωσαν μεγάλη χαρά στους μαθητές που συμμετείχαν.

Εδώ αξίζει να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Εργοχωρίου Βέροιας για την πρόσκλησή του και τη διάθεσή τους να είναι ανοικτός σε τέτοιες συνεργασίες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ