Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ημαθία: Νέες εξελίξεις σχετικά με την ανατροπή του λεωφορείου στον κόμβο Αλεξάνδρειας

 

Ένα φορτηγό – νταλίκα και ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, πιθανόν μάρκας “Golf” φέρεται ότι ευθύνονται για το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Εγνατία οδό, το ύψος του κόμβου Αλεξάνδρειας και είχε συνέπεια την ανατροπή τουριστικού λεωφορείου.

Το λεωφορείο με κατεύθυνση προς Αλεξάνδρεια ήταν άδειο και πήγαινε να μεταφέρει μαθητές από το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας στην οποία ανήκει το λεωφορείο, ο οδηγός του αναγκάστηκε να φρενάρει και να κάνει αναγκαστικό ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση καθώς παρεμποδίστηκε από μια νταλίκα και ένα ΙΧΕ που εκινούντο σε διαφορετικές κατευθύνσεις (το ένα έμπαινε στη διασταύρωση και το άλλο έβγαινε).

Ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας για προληπτικούς μόνο λόγους και ήταν ο μόνος μέσα στο λεωφορείο, ανέφερε τα πραγματικά περιστατικά.

Όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης της τουριστικής εταιρίας, Απόστολος Εμμανουηλίδης, ο οδηγός του λεωφορείου αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με τα άλλα δύο οχήματα.

Μάλιστα, όπως είπε, απευθύνει έκκληση ώστε να εντοπιστούν τα δύο οχήματα, η νταλίκα και το ΙΧ.

 

Πηγή φωτογραφίας: www.emvolos.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ