Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Νάουσα: Πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: Εγκέφαλος και Εκπαίδευση: Οι Εκπληκτικές Δυνατότητες των Μικρών Παιδιών για Μάθηση και Ανάπτυξη.Προτάσεις για τον Εκσυγχρονισμό του Αναλυτικού Προγράμματος της Προσχολικής Εκπαίδευσης.

 

Την Τετάρτη 20 Νοεβρίου 2019 το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας    διοργάνωσε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: Εγκέφαλος και Εκπαίδευση: Οι Εκπληκτικές Δυνατότητες των Μικρών Παιδιών για Μάθηση και Ανάπτυξη.Προτάσεις για τον Εκσυγχρονισμό του Αναλυτικού Προγράμματος της Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Οι εισηγήτριες κυρίες  Ζαφρανά Μαρία , ομότιμη καθηγήτρια Ψυχολογίας στο τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και  Μαυρίδου Μαριάννα, Μοντεσσοριανή Παιδαγωγός αντίστοιχα μίλησαν για τις εκπληκτικές ικανότητες του εγκεφάλου των παιδιών Προσχολικής Ηλικίας, που πρέπει να τις αξιοποιήσουν τόσο οι εκπαιδευτικοί Προσχολικής Ηλικίας όσο και οι γονείς.

Επισημάνθηκε ότι στην προσχολική ηλικία οι δυνατότητες των παιδιών είναι τεράστιες¨, που απλά τις αγνοούμε. Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΤΙΑΣ ΜΟΥΣΩΝ που έλαβε χώρα η Ημερίδα, παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Αραμπατζή Στέλλα, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό και προλόγισε τις εισηγήτριες,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Τασιώνας , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ, Μυλωνάς Ιωάννης  και πλήθος εκπαιδευτικών και γονέων.  Ακολούθησαν ερωτήσεις και  επικοδομητική συζήτηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ