Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Μουσικό Σχολείο Βέροιας: “Σχολείο χωρίς καθηγητές είναι κιθάρα δίχως χορδές” - Πορεία και συναυλία διαμαρτυρίας (βίντεο)

 

Πορεία και συναυλία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας το πρωί της Πέμπτης.

Σε κείμενο που διαβάστηκε στην πλατεία Δημαρχείου όπου συγκεντρώθηκαν οι μαθητές, τονίστηκαν τα αιτήματα - οξυμένα μάλιστα - που παραμένουν άλυτα. 

Όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο, οι κινητοποιήσεις γίνονται για την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου τελεί υπό κατάληψη και η σημερινή πορεία είχε στόχο τη γνωστοποίηση αυτών των προβλημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι το Μουσικό Σχολείο Βέροιας από τη φετινή σχολική χρονιά στεγάζεται σε κτίρια του πρώην τμήματος Χωροταξίας του ΑΠΘ στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας, το οποίο μετά από ένα σχετικά σύντομο διάστημα, διέκοψε τη λειτουργία του.

Για την εγκατάσταση του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στον συγκεκριμένο χώρο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κείμενο διαμαρτυρίας των μαθητών, δεν έγιναν οι απαραίτητες διαμορφώσεις, ενώ παραμένουν και τα λειτουργικά προβλήματα του σχολείου, όπως διατυπώθηκαν και σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις προηγούμενων σχολικών ετών.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας.

Η πορεία κατέληξε στην πλατεία Δημαρχείου, όπου δόθηκε μια μίνι συναυλία, μια πραγματικά νότα δροσιάς από τις μαθήτριες και τους μαθητές.

 

Μουσικό σχολείο Βέροιας - κινητοποίηση - συναυλία διαμαρτυρίας 28/11/2019

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ