Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Την αθώωση του Παύλου Παυλίδη πρότεινε η εισαγγελέας – Συνεχίζεται η δίκη της ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας

 

Την αθώωση του Παύλου Παυλίδη πρότεινε η Εισαγγελέας έδρας στη δίκη που διεξάγεται για τρίτη μέρα στα δικαστήρια Βέροιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος του Νομικού προσώπου επί Δημαρχίας κας Ουσουλτζόγλου, και υποψήφιος Δήμαρχος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αντιμετωπίζει την κατηγορία ότι με τις πράξεις του ζημίωσε το νομικό πρόσωπο μετά από προσφυγή στη δικαιοσύνη που έκανε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΑΠΑ και νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Διαμάντης.

Η Εισαγγελέας κ. Ζαφειρίδου, στην πρότασή της αναφέρθηκε στο κατηγορητήριο και στη συνέχεια στις μαρτυρίες που προηγήθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία, λέγοντας ότι με βάση αυτές, οι ποσότητες του πετρελαίου κοβότανε σε συγκεντρωτικά τιμολόγια, η μείωση που ακολούθησε σε προμήθειες καυσίμων ήταν απόρροια ότι κλείσανε δομές και ότι έγινε η προμήθεια χλοοτάπητα του οποίου η μη τοποθέτηση στα αναφερόμενα σημεία δεν συνιστά ζημία για το Νομικό πρόσωπο.

Στην πρότασή της η κ. Εισαγγελεύς διατύπωσε αμφιβολίες για το αν υπήρξε βέβαιη ζημία αλλά και για το αν υπήρξε δόλος, και πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορουμένου.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ