Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια – Fridays for Future: Σχολική πορεία για την κλιματική αλλαγή (βίντεο)

 

Σχολική πορεία για την κλιματική αλλαγή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/11) στη Βέροια.

Η νέα γενιά και το Fridays for Future (παράρτημα Βέροιας) με διοργανωτή τον Σπυριδωνίδη Γεώργιο, συμμετείχαν στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής και υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η συγκέντρωση των μαθητών έγινε στην πλατεία Ωρολογίου και η πορεία ξεκίνησε λίγο αργότερα στην οδό Μητροπόλεως και ολοκληρώθηκε με ομιλία του διοργανωτή μέσα στην αγορά.

Με την συμβολή της Αστυνομίας και του Τμήματος Τροχαίας, η πορεία στέφθηκε με επιτυχία.

Η Τροχαία έκλεισε μόνο το τμήμα καθόδου της οδού Μητροπόλεως και η αστυνομία φρόντισε για τη συνοδεία των μαθητών μέχρι το πέρας της διαμαρτυρίας τους.

Όσον αφορά την σχολική πορεία, πρόκειται για μια παγκόσμια πορεία ενάντια στην κλιματική κρίση με στόχο να πιεστούν οι ηγέτες των κρατών να λάβουν αποφάσεις όταν θα συνεδριάζουν στο πλαίσιο του 25ου Συνεδρίου για την Κλιματική Αλλαγή του ΟΗΕ (COP25) από τις 2 έως τις 19 Δεκεμβρίου στην Μαδρίτη της Ισπανίας. Η σημασία του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι καταλυτική για το μέλλον του πλανήτη, καθώς αναμένεται να καθορίσει το κατά πόσο θα μπορεί να αποτραπεί η επικείμενη κλιματική καταστροφή. 

 

Βέροια - συγκέντρωση-πορεία διαμαρτυρίας για την κλιματική αλλαγή  29/11/2019

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ