Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Εντυπωσίασε η παράσταση “Αμίλητος Αμείλικτος Καθρέφτης” από τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου (βίντεο)

 

Το θεατρικό έργο με τίτλο “Αμίλητος Αμείλικτος Καθρέφτης” ανέβασε επί σκηνής ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας το βράδυ της Παρασκευής στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Το έργο του Φώτη Σιμόπουλου θυμίζουμε πως απέσπασε το τρίτο βραβείο στον 35ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικο Διαγωνισμο 2016 της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

 

'Οση "ευκολία" κι αν υπόσχονται τα ηλεκτρονικά μέσα, τα συμπυκνωμένα αδιέξοδα μας οδηγούν συχνά στην απομόνωση και στην απόγνωση.

Η Νανά συνειδητοποιεί πως ο χρόνος, μετατρέπεται σταδιακά από σύμμαχο σε δυνάστη και οι χαμένες ευκαιρίες για αποκατάσταση, παγιώνουν αλυσιτελώς το παιχνίδι της καθημερινότητας. Η σχέση της, με τον πολυάσχολο αρχιτέκτονα Σωκράτη, έχει υπαρκτές ή φανταστικές δυσκολίες, τις οποίες απαλύνει καθοριστικά η παρουσία της γειτόνισσας Ματίνας.

Ωστόσο η μοναξιά πάντοτε παρούσα. Εμπειρίες και σκηνές του παρελθόντος υφαίνουν σωρευτικά την προσωπική της αμφισβήτηση, μέσω της φανταστικής απεικόνισης του Αμείλικτου καθρέφτη, του άλλου της εαυτού, με την σκληρή του κριτική και τα ανελέητα ερωτήματά του.

 

 

 Όμιλος Φίλων Θεάτρου Βέροιας - Αμίλητος, αμείλικτος καθρέφτης 29/11/2019

 

Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Κάτια Κουπίδου,Σοφία Γκότση,Σπύρος Καραγιάννης.
Στον ρόλο του αμίλητου-αμείλικτου καθρέφτη ο Άρης Ορφανίδης.

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Φώτης Σιμόπουλος

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ