Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Συλλαλητήριο για την Κοινωνική Ασφάλιση - “Το ασφαλιστικό δεν είναι μόνο η σύνταξη” (βίντεο)

 

Κινητοποίηση για την Κοινωνική Ασφάλιση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Ωρολογίου στη Βέροια από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΑΕΕ Βέροιας και το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.

Όπως τονίστηκε, μετά τον νόμο Κατρούγκαλου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, έρχεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίσει τη βρώμικη δουλειά. Μετά τις τεράστιες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις στους "παλιούς" συνταξιούχους, την αφαίρεση της 13ης και 14ης σύνταξης, την αύξηση των ορίων ηλικίας στα 67 έτη, την αύξηση από τα 35 στα 40 χρόνια εργασίας για το δικαίωμα στην πλήρη σύνταξη, προχωρούν στην μεγαλύτερη απαλλαγή του κεφαλαίου και του κράτους από το "κόστος" της Κοινωνικής Ασφάλισης..

Πριν την έναρξη της κεντρικής ομιλίας, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δημήτρης Θέμελης – Πρόεδρος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Βέροιας, ο Παναγιώτης Χατζησάββας, μέλος του ΣΕΠΕ Ημαθίας και η Μίνα Λιμνίδου μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.

Την κεντρική ομιλία έκανε η Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας, Βασιλική Αθανασιάδου ενώ τον συντονισμό ο Σούλης Ανδρεόπουλος.

 

Βέροια - Σωματεία συνταξιούχων ΙΚΑ - Εργαζομενων Νοσοκομείου - συγκέντρωση διαμαρτυρίας 30/11/2019

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ