Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών ευχαριστεί τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο

 

Με επιστολή που έστειλαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Σύνδεσμος Γουνοποιών ευχαριστεί τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Η επιστολή αναφέρει:


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και μετά από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Γιώργο Πιτσιλή, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για τις ενέργειές σας και την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την κατάργηση της διάταξης που αφορά στους φορολογικούς αντιπροσώπους για την εξαγωγή γουνοποιητικών προϊόντων. 

Η απόφαση που υπεγράφη από τον κ. Πιτσιλή είναι εξόχως σημαντική για τον κλάδο της γούνας, ο οποίος είναι καθαρά εξαγωγικός, καθώς και για τους γουνοποιούς της Δυτικής Μακεδονίας, οι επιχειρήσεις των οποίων έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η έως τώρα συνεργασία μας απέδωσε τόσο γρήγορα καρπούς σε ό,τι έχει να κάνει με την επίλυση των προβλημάτων των γουνοποιών και ευελπιστούμε στην περεταίρω υποστήριξή σας για όλα τα ζητήματα που έχουμε θέσει. 

 

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ          ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ