Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Νάουσα: “Η μαγεία των Χριστουγέννων” ξεκίνησε.. με άναμμα του δέντρου, “Πάρκο Χιονιού” και... πυροτεχνήματα!! βίντεο)

 

Με την εκδήλωση “Η πόλη λάμπει” ξεκίνησαν κι επίσημα οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Νάουσας.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ημέρα ονομαστικής εορτής του Αγίου Νικολάου, η πλατεία Καρατάσου γέμισε παιδικές φωνές, χριστουγεννιάτικους ήχους, χαρούμενες παιδικές φατσούλες και άφθονο παιχνίδι.

“Η πόλη έλαμψε” με το πάτημα ενός κουμπιού από τον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα, το δέντρο της πλατείας φωτίστηκε κι επίσημα, και πληθώρα πυροτεχνημάτων ζωγράφισαν τον ουρανό..

Τον συντονισμό στην εκδήλωση έκανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού, Εξωστρέφειας και Ευρωπαϊκών θεμάτων Δώρα Μπαλτατζίδου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάουσας.

Λίγο αργότερα, στο Δημοτικό Πάρκο, το “Πάρκο του Χιονιού”, ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του με μουσική από τη Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας, του τμήματος κρουστών του Ωδείου “Αριστοτέλης” και χορευτικό από τον πολιτιστικό σύλλογο “Bodycontrol”.

Το “Πάρκο του Χιονιού” περιλαμβάνει παγοδρόμιο, escaperoom, arenafortnite, facepainting, ανιματέρ, ξυλοπόδαρους, σπίτι του Αϊ Βασίλη..

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Νάουσα - Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου - Πάρκο του χιονιού 6/12/2019

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Νάουσα: “Η μαγεία των Χριστουγέννων” ξεκίνησε.. με άναμμα του δέντρου, “Πάρκο Χιονιού” και... πυροτεχνήματα!!   6/12/2019

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ