Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

ΕΦΑ Ημαθίας - ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας: “….κι όλα μαζί μια λύπη και μια ομορφιά…‘’ (βίντεο)

 

Η εγκαίνια συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας με το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας παρουσιάστηκε στο κοινό μέσα από ένα θεατρικό αναλόγιο με τη συνοδεία μουσικής το απόγευμα του Σαββάτου στο Νέο Μουσείο των Αιγών.

Δραματοποιημένες ιστορίες και μύθοι της Ημαθίας.. από τον μύθο του πρώτου βασιλιά της Μακεδονίας, τα παιδικά χρόνια του Αλέξανδρου στη Μίεζα πλάι στον Αριστοτέλη, την δραματική ημέρα της δολοφονίας του Φιλίππου στο θέατρο των Αιγών, μέχρι τις καθημερινές ιστορίες ανθρώπων, που ζουν ή πέρασαν από τον τόπο και σταμάτησαν για λίγο τον χρόνο, αφήνοντας ένα γράμμα, ένα ποίημα, μία φωτογραφία, μια-δυο σελίδες σε ένα τετράδιο ή ένα βιβλίο θα ξεδιπλωθούν μπροστά στο κοινό. 

Την σκηνοθετική επιμέλεια έκανε ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, τη μουσική ο Μάνος Μυλωνάκης και την εικαστική επιμέλεια ο Δημήτρης Γεωργόπουλος.

 

Έπαιξαν οι ηθοποιοί:

Γιώργος Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνος Ζήνδρος, Θέμης Καλούδης, Φανή Κονδάρα, Μαρία Καραγκιοζίδου,  Κωνσταντίνος Λιάρος, Λία Μπάστα, Δαμιανός Οικονομίδης, Ευτυχία Σπυριδάκη, Εύα Φρακτοπούλου,  Γιώργος Χριστοφορίδης, Νίκος Ψυχαράκης.

Συμμετείχαν οι μουσικοί: Μάνος Μυλωνάκης (πιάνο, μεταλλόφωνο, μελόντικα, electronics), Ευστρατία Χαλουλάκου (τσέλο), Νάσια Σιαμέτη (βιολί).

Φωτογραφιες: Ευρώπη Εμμανουηλίδου

 

 

ΕΦΑ Ημαθίας - ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας - Και όλα μαζί μια λύπη και και μια ομορφιά 7/12/2019

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:
ΕΦΑ Ημαθίας - ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας: “….κι όλα μαζί μια λύπη και μια ομορφιά…‘’ 7/12/2019

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ