Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου διοργάνωσε γιορτή σοκολάτας

 

Το Σάββατο 7/12 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας. Οι κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου μα και πολλοί επισκέπτες από γειτονικά χωριά, πλημμύρισαν την πλατεία μπροστά στα γραφεία του συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα μας. Δεκάδες παιδάκια φέρανε το στολίδι τους για το δέντρο μας, τραγουδώντας τα κάλαντα και μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων σε όλο το χωριό.

Το διοικητικό συμβούλιο με την βοήθεια πολλών εθελοντών ετοίμασε πολλές δράσεις, όπως το Ταχυδρομείο του Αη Βασίλη, ζωγραφική προσώπου, Σπιτάκι του Αη Βασίλη μα και ένα πλούσιο τραπέζι με γλυκίσματα, ζεστή σοκολάτα, μαλλί της Γριάς, φρεσκοτηγανισμενα πιροσκί και ζεστό κρασί.

Στην προσπάθεια μας αυτή είχαμε αρωγούς τον Γιαννουλακη Κωνσταντίνο, τον Στέλιο Παπαδόπουλο και τον Γιαγκογλου Αναστάσιο, που για μια ακόμα φορά βρίσκονται δίπλα μας, αφιερώνοντας χρόνο, πόρους και πολύ μεράκι. Επίσης σημαντική βοήθεια πρόσφερε η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κα Μαίρη Παπαδοπούλου ως μία από τους εθελοντές μας. Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, το Δ.Σ. του Απόλλων Αγίου Γεωργίου, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας και ο κ. Γιάγκογλου Αναστάσιος.

Η καλύτερη ανταμοιβή αυτής της προσπάθειας μας ήταν το ζωγραφισμένο χαμόγελο στο πρόσωπο του κάθε παιδιού που διασκέδασε, γιόρτασε και συνάντησε τον Αη Βασίλη παίρνοντας το δώρο του. 

Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Σύλλογος μας οργανώνει την Χριστουγεννιάτικη γιορτή με απώτερο σκοπό να δημιουργήσει ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για τα παιδιά, μα και να δώσει την ευκαιρία στους μεγάλους να αφήσουν για λίγο τις έννοιες της καθημερινότητας και να διασκεδάσουν με την οικογένεια τους. Ελπίζουμε του  χρόνου να έχουμε δίπλα μας την τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε και άλλο την εκδήλωση μας, ανταποκρινόμενοι στην προφανή επιθυμία των κατοίκων του χωριού μας για Γιορτινές δράσεις που επηρεάζουν προς το καλύτερο την διάθεση όλων μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα.

 

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ