Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Με επιστολή του ο κ. Καμπούρης δηλώνει ότι δικαιώθηκε στην αγωγή του εναντίον της κ. Ελευθεριάδου

 

Με επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ, ο τέως Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, κ. Καμπούρης δηλώνει ότι δικαιώθηκε στην αγωγή του εναντίον της πρώην Δημοτικής Συμβούλου Σοφίας Ελευθεριάδου.

 

Η Επιστολή:

"Με απόφαση του το Ειρηνοδικείο Βέροιας καταδίκασε την πρώην δημοτική σύμβουλο κ. Σοφία Ελευθεριάδου, στην καταβολή αποζημίωσης προς εμένα ύψους άνω των 3.500 ευρώ συνολικά.

Η καταδίκη είναι απόρροια της προσφυγής μου στη δικαιοσύνη για τα όσα είπε για το πρόσωπο μου, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση ... "Η ... φράση "πατώντας επί πτωμάτων" ... ενέχει ... καταφρόνηση για το πρόσωπο του ενάγοντος  (ΑΠ825/1981) και σκόπιμα ελέχθη προς μείωση της τιμής και της υπολήψεως του έχουσα πρόθεση εξυβρίσεως του ... κατά τα παραπάνω απεδείχθη ότι η εναγόμενη τέλεσε το αδίκημα της εξυβρίσεως ... άλλωστε η τέλεση του αδικήματος βεβαιώθηκε και με την με αρ. 648/2018 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας ... προέκυψε πρόθεση καταφρονητική ... μειωτική της τιμής και υπολήψεως του και απεναντίας ουδόλως προκύπτει ότι συνιστά δυσμενή κρίση για κάποιο έργο του ενάγοντα ως διευθυντού της ΚΕΠΑ".

Με την απόφαση αυτή θεωρώ ότι δικαιώνομαι απόλυτα για τον άδικο διασυρμό του ονόματός μου. Στη μικρή μας πόλη δε μπορεί κανένας, όποιος και να είναι, όποιο αξίωμα και να κατέχει, να διασύρει την τιμή και την υπόληψη κανενός.

Λυπάμαι για την τροπή που πήρε η όλη υπόθεση, αλλά δε μπορούσα σε καμιά περίπτωση να μην υπερασπιστώ το όνομα μου.

Και σε ότι αφορά κάποιους δημοσιογράφους που βιάστηκαν να μιλήσουν για δήθεν αθώωση, αρθρογραφώντας μάλιστα εναντίον μου, ας προσέχουν την άλλη φορά τι συμβουλές που δίνουν, γιατί μια "απλή εξυβρισούλα" μπορεί να στοιχίσει πάνω από 3.500 ευρώ.

 

Βέροια 11 Δεκεμβρίου 2019

Γιάννης Καμπούρης, τ. γενικός διευθυντής της ΚΕΠΑ."

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ