Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Άναμμα δέντρου στην Εληά με Μουζουράκη και “That's live” (βίντεο)

 

Με συναυλία του Πάνου Μουζουράκη έγινε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Εληάς το απόγευμα της Τετάρτης (18/12).

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία πολύ νωρίτερα για να πιάσει θέση..

Πριν την έναρξη της συναυλίας, και μετά το άναμμα του δέντρου, την εμφάνισή της έκανε η Φιλαρμονική του Δήμου Βέροιας, η οποία έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δημιουργώντας μια ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα, κάτι που ευχαριστήθηκαν πιο πολύ οι αρχικές “σειρές” του κόσμου, καθώς λόγω έλλειψης μικροφώνων ακούγονταν αρκετά χαμηλά.

Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης, πρόσφερε ένα πλούσιο πρόγραμμα, με τραγούδια τόσο δικά του όσο και αγαπημένων του άλλων καλλιτεχνών και ξεσήκωσε το πλήθος!

Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε στη σκηνή, ήταν εντελώς ακούραστος, γεμάτος όρεξη, σαγήνευσε τον κόσμο και “ζέστανε” τη δροσερή βραδιά του Δεκεμβρίου.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η απρόσμενη εμφάνιση της παίκτριας του προηγούμενου "The Voice", Μαρίνας Κυριαζοπούλου, η οποία δεν δίστασε να ανέβει επί σκηνής και να τραγουδήσει μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη.

Να σημειώσουμε πως λόγω πλήθους κόσμου – κάτι που ήταν αναμενόμενο -, η εξέδρα μεταφέρθηκε λιγο πιο πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη ορατότητας σε όσους στέκονταν πολύ μακριά από αυτή.

 

Βέροια - άναμμα δέντρου - Πάνος Μουζουράκης και η Μαρίνα Κυριαζοπούλου 18/12/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ