Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Άγια νύχτα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας (βίντεο)

 

Λιγότερο από 48 ώρες πριν τα Χριστούγεννα συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με ένα έκτακτο και 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Το πνεύμα των ημερών κυριάρχησε καθώς αρκετοί ομιλήσαντες εξάντλησαν τον χρόνο τους εκφράζοντας από ευχές μέχρι …γράμματα στο Θεό, όπως στο να γίνει ο Δήμος Βέροιας ένας Δήμος με διαφορετικά χαρακτηριστικά..

Το κλίμα των ημερών προσφέρεται ακόμη και για μεταφυσικές αναζητήσεις..

Δεν έλειψαν οι «μπηχτές» κυρίως στο θέμα που αφορούσε την αντιμισθία της προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ, από τον κ. Παυλίδη ο οποίος έθεσε το ερώτημα για τα όνειρα μιας επικεφαλής παράταξης που δυνητικά θα μπορούσε να είναι και δήμαρχος.

Πάντος η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση δε «σήκωσε το γάντι» και με την συμπολιτευόμενη συμπολίτευση να απολαμβάνει έτσι κι αλλιώς την σιγουριά της πλειοψηφίας, και αυτό όπως και τα άλλα θέματα πέρασαν χωρίς «πέναλτυ»…

Το σκηνικό «μια από τα ίδια» με την συμπολίτευση να περιμένει στωικά την αντιπολίτευση να εξαντλήσει τον αντιπολιτευτικό της λόγο, άνευ συνεπειών γι’ αυτήν (την συμπολίτευση), ως αναγκαία συνθήκη επίφασης δημοκρατίας και στη συνέχεια να ακολουθεί μια ψηφοφορία δεδομένου αποτελέσματος που απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα της …υπεροχής..

Σύμφωνα με τα τεκταινόμενα, ο Δήμος Βέροιας αποτελεί υπόδειγμα λειτουργίας, καθώς η συμπολίτευση (αντιπολιτευόμενη και συμπολιτευόμενη) έχει απαντήσεις σε όλα και για όλα και αφού όλα βαίνουν καλώς, οδεύουμε προς το νέο έτος έμφορτοι αισιοδοξίας και ευδαιμονίας..

Κοινώς… Άγια νύχτα στο Δημοτικό συμβούλιο Βέροιας…

 

Σε βίντεο που ακολουθούν όλη η συνεδρίαση

Βεροια - Δημοτικό συμβούλιο 1 - προ ημερήσιας διάταξης 23/12/2019

Βεροια - Δημοτικό συμβούλιο 2 - έκτακτο και τακτικά θέματα 23/12/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ