Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Το θύμα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και ο δράστης ελεύθερος και …άνετος (βίντεο)

 

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται ο 74χρονος ο οποίος δέχτηκε δολοφονική επίθεση από δράστη που είχε διαρρήξει το αυτοκίνητό του.

Ο 74χρονος Κ.Γ., ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Βέροιας και όχι μόνο, βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Όπως λέει ο ίδιος, το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, άκουσε έναν θόρυβο και βγαίνοντας έξω διαπίστωσε ότι ήταν ανοιχτή η πόρτα απ’ την «πλαφονιέρα».

Πλησιάζοντας είδε κάποιον να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο.

Στη θέα του ιδιοκτήτη και στην ερώτηση «τι κάνεις εδώ», ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο κι άρχισε να τον χτυπάει με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν κατσαβίδι.

Στην προσπάθεια του ο 74χρονος να αντιδράσει, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει, επιφέροντας του σοβαρά τραύματα στο πόδι.

«Ένιωσα να ζαλίζομαι…Το αίμα έτρεχε ποτάμι», λέει ο άτυχος  74χρονος που ανήμερα Πρωτοχρονιάς βρέθηκε καταματωμένος στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά. Άλλωστε ο δράστης ήταν «γνωστό πρόσωπο» στις διωκτικές και δικαστικές Αρχές.

Προ λίγων ημερών είχε βγει από τη φυλακή όπου εξέτιε ποινή για διάφορα αδικήματα.

Ο δράστης συνελήφθη, κρατήθηκε και οδηγήθηκε στο δικαστήριο με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 18 μηνών με…. αναστολή και ο 36χρονος που μόνο από τύχη δεν επέφερε μοιραία για τη ζωή του τραύματα στο 74χρονο θύμα, έφυγε από τα δικαστήρια σαν κύριος!!!

Μάλιστα, ενώ το θύμα του, άτυχος 74χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται, ο 36χρονος δράστης εμφανίστηκε στο νοσοκομείο ζητώντας αρχικά …πατερίτσες (!) και στη συνέχεια, κατάλυμα για να…διανυκτερεύσει…

Νοσοκομείο Βέροιας - Το θύμα της θρασύτατης και αιματηρής επίθεσης από διαρρήκτη

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ