Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βόλεϊ κορασίδων – Πρωτάθλημα Κ. Μακεδονίας: Ποσειδώνας Βέροιας-Ίκαρος Έδεσσας 3-2 σετ μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση (βίντεο)

 

Οι δύο κατά τεκμήριο, καλύτερες ομάδες του ομίλου πρόσφεραν ένα πανέμορφο θέαμα το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» στο Μακροχώρι Βέροιας.

Ποσειδώνας Βέροιας και Ίκαρος Έδεσσας συναντήθηκαν τρις αγωνιστικές πριν τη λήξη του αγωνιστικού προγράμματος, σε έναν αγώνα «τελικό πρωταθλήματος»!!!

Αν και στο βόλει δεν υπάρχει ισοπαλία, εν τούτοις η κάθε ομάδα βγήκε κερδισμένη από από 5 συναρπαστικά σετ.

Ο Ποσειδώνας που κέρδισε τον αγώνα με 3-2 σετ, όπως και στον πρώτο γύρο, μέσα στην Έδεσσα και τα κορίτσια από την πόλη των καταρρακτών έμειεναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, δυο βαθμούς πάνω από τον Ποσειδώνα Βέροιας.

Για τις γηπεδούχες η «απαίτηση» της αναμέτρησης ήταν νίκη με 3-0 ή 3-1, ώστε να πάρουν 3 καθαρούς βαθμούς, ώστε να καλύψουν τη διαφορά από τις πρωτοπόρες.

Ο ίκαρος, μια δουλεμένη και δεμένη ομάδα ήταν αυτή που πήρε το πρώτο σετ κι έβαλε τις βάσεις του στόχου της ομάδας.

Δυο συνεχόμενα σετ για τον Ποσειδώνας κορύφωσαν την αγωνία, αλλά στο 4ο σετ ο Ίκαρος επανήλθε στην αναμέτρηση και πήρε αυτό που ήθελε.

Το 5ο σετ ήταν μια διαδικασία γοήτρου για τον Ποσειδώνα που πήρε τελικά τη νίκη, έχοντας την ηθική ικανοποίηση, αλλά και την ψυχολογία εν όψει των πλέι-οφ.

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση έγινε μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα, καθώς αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον αγώνα, τόσο από τη Βέροια όσο και από την Έδεσσα στηρίζοντας την προσπάθεια των κοριτσιών των δύο ομάδων.

Τα σετ: 20-25, 25-17. 25-21, 19-25, 15-4

Ποσειδώνας Βέροιας (Στέργιος Λουκάς) Αγγελοπούλου, Γκαλαβίνα, Ισλαμίδου, Μαγαλιού, Μουρατίδου, Πάντσιου, Τσανασίδου, Γιδιώτη, Δούρδα, Λαζεκίδου, Μαραβελάκη, Μπέη, Σαράφη, Τσιότρα.

Ίκαρος Έδεσσας (Ευτυχία Ρέτζιου) Παπαγιάννη, Βιτουλαδίτου Χ, Καλέιτση Ε, Κυβελίδου, Μάινου Σ, Μάιου Ε, Βιτουλαδίτου Φ, Σταυρίδου, Τοτίδου, Ρέτζιου, Αναγνωστοπούλου, Μποζίνη.

Ρεσιτάλ διαιτήσίας από την κ. Ελένη Δανιηλίδου από την Πτολεμαίδα

Ευχαριστούμε τον καλό φίλο Στέφανο Λαζεκίδη για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού

 

Βόλει Κορασίδων Ποσειδώνας Βέροιας - Ίκαρος Έδεσσας 3-2 σετ 11/1/2020

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Βόλει Κορασίδων Ποσειδώνας Βέροιας - Ίκαρος Έδεσσας 3-2 σετ 11/1/2020

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ