Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Η Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής Νάουσας ευχαριστεί

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του ετήσιου χορού της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής στο κατάμεστο από όλους εσάς κτήμα Γκαντίδη στις 04/01/2020, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου νιώθει την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει αρχικά, τόσο τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων όσο και το χοροδιδάσκαλό τους και τους μουσικούς. Επίσης ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο κ. Τάκης Βαμβακίδης. Χοροδιδάσκαλος του συλλόγου μας ο Σάββας Ορδουλίδης. Τα χορευτικά τμήματα συνόδευαν με τη λύρα ο Μπάμπης Λαζαρίδης, και στο νταούλι ο Γιώργος Ορδουλίδης. Τη διασκέδαση ανέλαβαν οι Ματθαίος Τσαχουρίδης(τραγούδι-λύρα), Άκης Σιαμίδης(τραγούδι),Σάκης Σωτηριάδης(πλήκτρα),Γιώργος Κορτσινίδης(τύμπανα),Κωνσταντίνος Πατρίκας(ηχολήπτης, Γιώργος Ορδουλίδης(νταούλι) και ο Φουντουκίδης Δημήτρης (πλήκτρα). 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Νομού Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρζώκας ,κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης ,  ο Δήμαρχος Ηρωικής πόλης Νάουσας κ. Νικόλαος Καρανικόλας , οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας κ. Παύλος Αδαμίδης, κα. Δώρα Μπαλτατζίδου, κ. Γιώργος Τριανταφύλλου, η Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κα. Τανιμανίδου Στεφανία, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασιλειάδης Χρήστος, ο Πρόεδρος Κοινότητας Επισκοπής κ. Γρηγόριος Ορδουλίδης, ο Πρόεδρος από το Ιερό Προσκύνημα Παναγία Σουμελά κ. Γεώργιος Τανιμανίδης, ο Αντιπρόεδρος από το Ιερό Προσκύνημα Παναγία Σουμελά κ. Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης , ο Διοικητής Β ‘ Μοίρας Καταδρομών κ. Κωνσταντίνος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος Α.Σ. Επισκοπής κ. Δημήτριος Λογγιζίδης .

Επίσης , εκπρόσωποι σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων, συγκεκριμένα ο Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής ‘’Κεραυνος’’, ο Σύλλογος Ποντίων Σαντορίνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπής «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ», η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου, ο Μ.Ε.Γ.Ν.Σ. Κοπανού «Η Μίεζα», η Εύξεινος Λέσχη Κοπανού, η Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας «Η Ρωμανία», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πεντάλοφου Θεσσαλονίκης, Η Εύξεινος Λέσχη Ειρηνούπολης, ο Σύλλογος Ποντιών Σεβαστειανών ‘’Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ, η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας, , o Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας, Ο Σύλλογος Ποντίων Ριζού, ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αριστοτέλης Λουτροχωρίου και ο Σύλλογος Ποντίων Μελίκης. 

Τέλος ,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς και τα καταστήματα για την προσφορά τους καθώς και όλα τα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά). Η ηθική σας υποστήριξη, η αγάπη, το ενδιαφέρον και η βοήθεια που εισπράττουμε από όλους εσάς σε κάθε μας εγχείρημα, είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να αντλήσουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Το έργο μας που δεν είναι άλλο παρά η διατήρηση και η μετάδοση της παράδοσης μας στη νέα γενιά των απογόνων του Πόντου. 

 

Με τιμή
Το Δ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ