Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Καρέ-καρέ η διάρρηξη στο γραφείο αντιπροσωπείας εταιρίας ηλεκτρικής ενέργειας (βίντεο)

 

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν όλες τις κινήσεις των δραστών της θρασύτατης διάρρηξης που έγινε τα χαράματα της Τρίτης 14 Ιανουαρίου σε γραφείο στην οδό Γράμμου.

Το γραφείο είναι αντιπροσωπεία της εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας  watt+volt  όπου πραγματοποιούνται πληρωμές εξόφλησης λογαριασμών και παράλληλα λειτουργεί επιχείρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών και αναλώσιμων.

Οι δράστες, όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι τρεις, ενώ ερευνάται αν υπάρχει και τέταρτος, ως «τσιλιαδόρος», καθώς ένας εκ των δραστών φαίνεται καθαρά να κρατάει μια συσκευή ασύρματης επικοινωνίας και πριν σπάσουν την τζαμαρία, δείχνει να λέει κάτι στη συσκευή. Φοράνε κουκούλες κι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ένας άλλος, ο οποίος εμφανίζεται τελευταίο, με μια Βαρσοπούλου χτυπάει την πόρτα στη γωνία κάτω, εκεί που είναι η κλειδαριά.

Η πόρτα θρυμματίζεται και οι τρεις μπαίνουν στο χώρο με γρήγορες κινήσεις.

Σχεδιάζοντάς τη διάρρηξη μάλλον  περίμεναν ότι θα βρίσκανε εκεί τις εισπράξεις της ημέρας. Ανοίγουν το συρτάρι του γκισέ πληρωμών και παίρνουν του κουτί με τα χρήματα το οποίο τελικά είχε μέσα κυρίως κέρματα και χαρτονομίσματα μικρής αξίας για τα ρέστα στις πληρωμές λογαριασμών.

Ένας ανεβαίνει στο πατάρι απ’ όπου αρπάζει ένα τσαντάκι, πιστεύοντας προφανώς ότι θα έχει χρήματα, αλλά τελικά ήταν άδειο.

Το τσαντάκι βρισκόταν δίπλα στο συρτάρι με χρήματα, αλλά οι δράστες στη βιασύνη του δεν το πήραν χαμπάρι, φεύγοντας με τα κέρματα, ένα ποσό όχι ιδιαίτερα μεγάλο κι ένα…άδειο τσαντάκι…

Η όλη «επιχείρηση» διαρκεί λιγότερο από 3 λεπτά και είναι χαρακτηριστική περίπτωση «μπουκάρουμε κι ό,τι αρπάξουμε»…

Βέροια διάρρηξη 15/1/2020

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ