Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ρομαντική διάθεση στην κρεβατοκάμαρα

 

Ο ρομαντισμός στην διακόσμηση είναι ένα στυλ που ταιριάζει πολύ στις κρεβατοκάμαρες, αφού τα χρώματα και οι υφές που διαμορφώνουν το εν λόγω στυλ προσφέρουν στον χώρο μας ζεστασιά και ηρεμία, τον κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φωτεινός και ταυτόχρονα βοηθάνε τα μάτια μας και το μυαλό μας να χαλαρώνουν.

Το να διαμορφώσουμε ένα ρομαντικό στυλ στο υπνοδωμάτιό μας δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο πιθανόν να φοβόμασταν αρχικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη προσοχή, ώστε να αποφύγουμε τυχόν υπερβολές στη διακόσμηση και να μπορέσουμε βεβαίως να εντάξουμε και το σύγχρονο στοιχείο μέσα στον χώρο.

Μερικές ιδέες για ρομαντικές κρεβατοκάμαρες

  • Επιλέγουμε βαθύ κόκκινο. Η απόχρωση αυτή εμπνέει αισθησιασμό και ταιριάζει σε αυτές τις κρεβατοκάμαρες. Ωστόσο, δε μπορεί εύκολα να γίνει το βασικό χρώμα της διακόσμησης, γιατί είναι πολύ έντονο και κουράζει το βλέμμα. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κουρτίνες για κρεβατοκάμαρα, σκεπάσματα, αλλά και σε μικρές επιφάνειες και έπιπλα Maison.gr. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απόχρωση του μπορντό, η οποία επίσης είναι πολύ εντυπωσιακή και ταιριάζει υπέροχα με λευκό και μπεζ.

  • Καραμελένια χρώματα. Το χρώμα της καραμέλας κυρίως στρέφεται προς το πορτοκαλί, με αποτέλεσμα να είναι ένα χρώμα χαρούμενο και γλυκό, το οποίο εμπνέει αισιοδοξία. Από πολλούς διακοσμητές θεωρείται ως ένα από τα πλέον ρομαντικά χρώματα για κρεβατοκάμαρες. Το χρώμα της καραμέλας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια από τις πιο όμορφες ρομαντικές κρεβατοκάμαρες. Μια πρόταση λοιπόν είναι να το χρησιμοποιήσετε για τις κουρτίνες του δωματίου, για τα σκεπάσματα και για μαξιλάρια. Συνδυάστε το με ξύλινα έπιπλα Maison.gr και ένα πολύ απαλό μπεζ ή κίτρινη ώχρα στους τοίχους.

  • Παστέλ διακόσμηση. Μπορείτε να διαλέξετε παστέλ μαξιλάρια ή ένα όμορφο κάλυμμα για έπιπλα σε παστέλ αποχρώσεις. Εναλλακτικά, ένα έργο τέχνης σε γλυκές ανοιχτές αποχρώσεις ταιριάζει εξίσου αρμονικά με τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σε ρομαντικό στυλ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πειραματιστείτε με διάφορα αντικείμενα, ώστε να βρείτε κάτι που πραγματικά ανταποκρίνεται στην αισθητική σας. Σε κάθε περίπτωση, οι παστέλ αποχρώσεις γλυκαίνουν τον χώρο μας.

  • Επιλέγουμε τις καμπύλες. Ο ρομαντισμός θέλει τα έπιπλα και τα διακοσμητικά, όχι σε αυστηρές γραμμές, αλλά σε καμπύλες. Έτσι λοιπόν, ένα κρεβάτι με κεφαλάρι σε στρογγυλεμένες γραμμές είναι ιδανικό για διακόσμηση υπνοδωματίου σε ρομαντικό στυλ, όπως αντίστοιχα και τα υπόλοιπα έπιπλα Maison.gr.

Όπως βλέπουμε, αν θέλουμε να διαμορφώσουμε ένα ρομαντικό στυλ στην κρεβατοκάμαρά μας, οι επιλογές είναι στ’ αλήθεια πολλές και πολύ περισσότερες ακόμα. 

Οι περιορισμοί που μπορεί να έχουμε είναι λίγοι κι αυτό είναι πολύ βοηθητικό, αφού είμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε και να αποφασίσουμε με βάση το προσωπικό μας γούστο και στυλ. 

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ανάμεσα στις αγαπημένες μας κρεβατοκάμαρες και στα υπόλοιπα έπιπλα Maison.gr.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ