Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

“Κόκκινο Ποτάμι” - Παρουσιάστηκε το ημερολόγιο της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας (φωτογραφίες και βίντεο)

 

Παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/1/20) στην κατάμεστη αίθουσα ΕΡΙΑ του Πολυχώρου Πολιτισμού Νάουσας “Χρήστος Λαναράς” το ημερολόγιο της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας με τίτλο “Πόντος, μνήμη – χρέος – δικαίωση”.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας π. Αθηναγόρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας Φώτης Φανιάδης, και ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣ Στέφανος Τανιμανίδης.

Ακολούθησε ομιλία από τον χοροδιδάσκαλο Βασίλη Ασβεστά, με θέμα “Η γενοκτονία των Χριστιανικών λαών της Ανατολίας, 100 χρόνια μετά...”.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο σκηνοθέτης της σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι”, Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας πως “Η ιστορία είναι το όπλο για το μέλλον!” και η σκυτάλη δόθηκε στους πρωταγωνιστές της σειράς Ιωάννη Παπαζήση και Αναστασία Παντούση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απαγγελία του ποιήματος “Πάρθεν” του Καβάφη, το τραγούδι “Πάρθεν η Ρωμανία” και τον χορό “Μαχαίρια”.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Εύξεινος Λέσχη Νάουσας - Παρουσίαση ημερολογίου "Πόντος" 18/1/2020

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Νάουσα: Παρουσίαση ημερολογίου της ΕΛΠΝ με τοποθετήσεις από το

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ