Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: “Από την Άλωση στην Επανάσταση – Ο Μεγάλος Ιστορικός Κανόνας” - Εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών Ημαθίας με ομιλητή τον Χαράλαμπο Μηνάογλου (βίντεο)

 

Εκδήλωση με ομιλητή τον Διδάκτορα Νεότερης Ιστορίας, Εκπ/κό Καθηγητή της Β/θμιας Εκπ/σης, με εξειδίκευση στην περίοδο της Τουρκοκρατίας και ιδιαίτερα στην πνευματική ζωή των Ελλήνων της εποχής εκείνης, Μηνάογλου Χαράλαμπο, διοργάνωσε η Κίνηση Πολιτών Ημαθίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως και το θέμα της ήταν «ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ο Μεγάλος Ιστορικός Κανόνας» την οποία ευλόγησε ο πατέρας Σωσίπατρος.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ενημέρωσης της σημειολογικής ιστορικής σύνδεσης του χθες με τη σημερινή πραγματικότητα και της απάντησης σε πολλά ερωτήματα.

Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος της Ένωσης Πολιτών Ημαθίας Γιάννης Βουρδούνης, ο οποίος παρουσίασε και τον κ. Μηνάογλου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων Ημαθίας Θύμιος Χωματάς.

 

 Βέροια-Ένωση Πολιτών Ημαθίας– Χ. Μηνάογλου–Από την άλωση στην Επανάσταση 26/1/2020

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ