Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια – Judo: “Ολυμπιακή Ελπίδα” και “Αργοναύτης” έκοψαν τη βασιλόπιτα και βράβευσαν αθλητές (φωτογραφίες)

 

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν το απόγευμα της Κυριακής (26 Ιανουαρίου) οι δυο σύλλογοι judo “Ολυμπιακή Ελπίδα” & “Αργοναύτης” που εδρεύουν στη Βέροια. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων “sala” στην Εληά και χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ενώ παρών ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κυριάκος Θεοδωρίδης.

Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή βραβείων σε αθλητές:

Βράβευση αθλητών “Κορασίδων” λόγω εξαιρετικών επιδόσεων για το 2019, η  Γκιλιοπούλου Αικατερίνη και η Ταξίδου Ελένη.

Βράβευση αθλητών “Παίδων” λόγω εξαιρετικών επιδόσεων για το 2019, ο Ονιανι Σωτήριος, ο Γκιλιόπουλος Νικόλαος, ο Πασβάνης Παναγιώτης, και ο Παννάκος Δημήτρης.

Βράβευση αθλητών με βάση τις επιδόσεις τους και τις συμμετοχές τους σε τουρνουά, ο Σκουφιάς Αθανάσιος, ο Μέσκας Άγγελος, ο Daci Ιωάννης, ο Κουγιουμτζίδης Μιχάλης, ο Λιακούδης Αντώνης και ο Κιρχανατζίδης Γιώργος.

Ακολούθησε διαδικασία απονομών ζωνών και απονομή μεταλλίων στους αθλητές της χρονιάς.

Την απονομή μεταλλίων με βάση τη συνολική εμφάνιση και τις διακρίσεις που κατέλαβαν το προηγούμενο έτος στους “Αθλητές της Χρονιάς” έκανε ο προπονητής της ομάδας Σαββίδης Δημήτρης και οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν η Μέσκα Άννα για τη 2η θέση στην κατηγορία Κορασίδων Α' στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων 2019 και ο Βασιλειάδης Βασίλης για τη συνεχή προσπάθεια και συμμετοχή με διακρίσεις στις κατηγορίες junior όπου αγωνίζεται.

Τις απονομές διακρίσεων εκ μέρους της Ομοσπονδίας έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλιάδης Διονύσιος, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό. 

Με βάση την κατάταξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν η Μέσκα Άννα (36η θέση στις κορασίδες), η Ταξίδου Ελένη (42η θέση στις κορασίδες) και ο Γιαννάκος Δημήτρης (32η θέση στους παίδες).

Μετά το πέρας των απονομών, ακολούθησε ο απολογισμός της χρονιάς από τον Πρόεδρο της “Ολυμπιακής Ελπίδας” Ηλία Πραπαβέση.

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Την πίτα έκοψαν οι δυο Πρόεδροι των Συλλόγων “Ολυμπιακή Ελπίδα” και “Αργοναύτες”, Ηλίας Πραπαβέσης και Γρηγόρης Γεωργιάδης αντίστοιχα, οι οποίοι ευχαρίστησαν όσους παραβρέθηκαν κι ευχήθηκαν Καλή Χρονιά με Υγεία και πολλές Επιτυχίες!!

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Βέροια – Judo: “Ολυμπιακή Ελπίδα” και “Αργοναύτης” έκοψαν τη βασιλόπιτα και βράβευσαν αθλητές  26/1/2020

 

Βέροια - Τζούντο - βασιλόπιτα συλλόγων Ολυμπιακή Ελπίδα και Αργοναύτης 26/1/2020

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ