Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ήρεμα…ήρεμα…δεν είναι τρομοκράτες

 

Σώοι, αβλαβείς και πάνω απ’ όλα υγιείς επιστρέφουν από το Πεκίνο τα μέλη της αποστολής του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγ. Παρασκευής» Λευκαδίων Νάουσας.

Μαζί με την αποστολή ταξίδεψε και η αντιδήμαρχος πολιτισμού – τουρισμού, Δώρα Μπαλτζατζίδου.

Η αποστολή του συλλόγου των Λευκαδίων ταξίδεψε στο Πεκίνο προσκεκλημένη από τον Δήμο της Κινεζικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο του εορτασμού της πρωτοχρονιάς, όπως την εορτάζουν σύμφωνα με το δικό τους ημερολόγιο οι κινέζοι.

Οι εξελίξεις με τον ιό ανάγκασαν την αποστολή να ματαιώσει μέρος των παραστάσεων που είχαν προγραμματιστεί, προς λύπη όλων και πρωτίστων των κινέζων που υποδέχτηκαν με  μεγάλο ενθουσιασμό τις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιστρέφοντας από το μακρινό ταξίδι, οι άνθρωποι της αποστολής βρέθηκαν μπροστά σε μια πρωτοφανή – για να μην την χαρακτηρίσουμε αλλιώς – κατάσταση, αφού κάποιοι έσπευσαν να τους παρουσιάσουν ως …. «πηγή κινδύνου» μετάδοσης του ιού!!!

Εντάξει, ξέρουμε ότι στην Ελλάδα ευδοκιμεί το «άθλημα» του λέω ότι μου κατέβει, αλλά κάπου υπάρχουν και όρια.

Οι άνθρωποι έφυγαν από το Πεκίνο υγιέστατοι, έφτασαν στην Αθήνα σε άκρα υγεία και από στιγμή σε στιγμή φτάνουν στα σπίτια τους!!!

Παρ’ όλα αυτά έκλεισαν ραντεβού μέσω της διοικήτρια του Νοσοκομείου Νάουσας, Ιωάννα Πέρβου, να κάνουν και μια εξέταση, γιατί πρωτίστως και οι ίδιοι έχουν οικογένεια.

Αλλά από το σημείο του να επιστρέφει κάποιος απ’ την Κίνα και να κάνει – καλού κακού – και μια εξέταση, μέχρι στο σημείο να τους παρουσιάζουν κάποιοι περίπου σαν «κινούμενη υγειονομική βόμβα», υπάρχει μια διαφορά που οι νηφάλια σκεπτόμενοι μπορούν να την αντιληφθούν. Οι «άλλοι» έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται….

Γι’ αυτό, ας δοθεί τέλος στην φημολογία… Ήρεμα, ήρεμα…δεν είναι τρομοκράτες οι άνθρωποι!!!

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ