Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Όμορφες στιγμές γεμάτες αναμνήσεις στη βασιλόπιτα των παλαίμαχων της «Βασίλισσας» (φωτογραφίες και βίντεο)

 

Για μια ακόμη χρονιά οι δόξες της «Βασίλισσας», οι άνθρωποι που έγραψαν την ιστορία της ποδοσφαιρικής Βέροιας, βρέθηκαν μαζί σε μια εκδήλωση, την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας των Παλαιμάχων.

Στην αίθουσα της Εληάς συναντήθηκαν το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον της Βέροιας. 

Από τη γενιά της δεκαετίας του ’60, τότε που όλη η Ελλάδα μιλούσε με θαυμασμό για εκείνη την ομάδα-μοντέλο μέχρι μισό αιώνα μετά στο σήμερα, με εκπροσώπους της διοίκησης και νέα παιδιά που φοράνε σήμερα τη φανέλα της Βέροιας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Θωμάς Λιόλιος που ήρθε στη Βέροια από τη Λευκάδα όπου διαμένει, ο Γιώργος Σιούτης, ο Σάκης Λιμπάντσης, πρόεδρος της ομάδας σε δύσκολες, αλλά και ωραίες εποχές, ο γιατρός, φίλαθλος και όταν χρειάστηκε και διοικητικός παράγοντας της ομάδας, Γιώργος Μηνάς, ο Χρήστος Μπίκας, νύν πρόεδρος της ομάδας και ο Μιχάλης Σακαλής, φίλαθλος, διοικητικός παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και επικεφαλής του διοικητικού σχήματος που κράτησε την ομάδα όρθια στη μεταβατική περίοδο πριν αναλάβει η παρούσα διοίκηση.

Ο φωτογραφικός φακός και το βίντεο αποτύπωσαν όμορφες και συγκινητικές στιγμές.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου και ο πιστός φίλαθλος της ομάδας, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Θανάσης Ακριτίδης.

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Η βασιλόπιτα των παλαίμαχων της «Βασίλισσας» 27/1/2020

 

 

Παλαίμαχοι Βέροιας - βασιλόπιτα - τιμητικές διακρίσεις 27/1/2020

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ