Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο ιδιοκτήτης – Βρέθηκε– με «προίκα» μάλιστα- το αυτοκίνητο της θρασύτατης αρπαγής

 

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ο ιδιοκτήτης του ΙΧ αυτοκινήτου που ανήμερα τω Θεοφανίων άρπαξε με θρασύτατο τρόπο, κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια της συζύγου του, δράστης, γνωστός για την πλούσια δράση του.

Σχετικά: Βέροια: Άρπαξε αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριας!!!

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το περιστατικό της αρπαγής του αυτοκινήτου έγινε το απόγευμα των Θεοφανίων στην περιοχή Προμηθέα, στη Βέροια, όταν η σύζυγος, η οποία μάλιστα είναι και σε κατάσταση εγκυμοσύνης, με το 4χρονο κοριτσάκι τους, σταμάτησε για ελάχιστο χρόνο στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς, αφήνοντας ανοιχτό το αυτοκίνητο με τα κλειδιά στη μηχανή.

Χωρίς να υπολογίζει τίποτα, μπροστά στην έκπληκτη γυναίκα, όρμησε στο αυτοκίνητο, έβαλε μπροστά κι εξαφανίστηκε.

Η αρπαγή του αυτοκινήτου συνδυάζεται και μια σειρά περιστατικών διαρρήξεων που σημειώθηκαν τόσο στην περιοχή της Βέροιας, όσο και στην Πέλλα.

Στο διάστημα αυτό ο ιδιοκτήτης αναζητούσε το αυτοκίνητό του, με παράτολμο μάλιστα τρόπο, μπαίνοντας σε διάφορους οικισμούς-καταυλισμούς από τη Βέροια προς Δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης της αρπαγής συνελήφθη στον Βόλο, οδηγώντας άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο. Μεταξύ άλλων, είχε παραβιάσει και τους περιοριστικούς όρους της αποφυλάκισής του. Βρίσκεται ήδη και πάλι στο  «γνώριμο» γι’ αυτόν περιβάλλον της φυλακής.

Σε συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό της Σίνδου, ο οποίος θεωρείται από τους πιο «σκληρούς», εντοπίστηκαν κλεμμένα αυτοκίνητα, όχι όμως το συγκεκριμένο.

Δυο μέρες αργότερα το ΙΧ που άρπαξε ο δράστης από τη Βέροια, εντοπίστηκε στην οδό Αγ. Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, κλειδωμένο, χωρίς πινακίδες.

Μάλιστα στο πίσω κάθισμα υπήρχε και μια ταμειακή μηχανή, προφανώς από μία από τις κλοπές που έκανε ο δράστης στο διάστημα αυτό, είτε μόνος, είτε με συνεργούς του.

Το όχημα παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, είναι χτυπημένο ελαφρά σε κάποια σημεία, ενώ ο ιδιοκτήτης θα υποστεί την ταλαιπωρία, πέραν των άλλων, για την έκδοση αντικατάστασης των πινακίδων κυκλοφορίας.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ