Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Νάουσα: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με δυο διακοπές και αποχώρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης (βίντεο)

 

Δυο φορές αναγκάστηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να διακόψει τη συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο ποδαρικό της πρώτης τακτικής διαδικασίας του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας.

Παρόλο που προηγήθηκε ευλογία του Σεβασμιώτατου Βεροίας και Ναούσης κ.κ. Παντελεήμωνα στην κοπή της βασιλόπιτας πριν την έναρξη της διαδικασίας, φαίνεται ότι αυτό δεν στάθηκε ικανό να κατευνάσει τα πνεύματα, τα οποία οξύνθηκαν προς το τέλος της συζήτησης των προ ημερησιας διάταξης θεμάτων.

Ακολούθησε νέα διακοπή λίγο αργότερα πάλι για τον ίδιο λόγο και όταν η συνεδρίαση ξεκίνησε μετά και το δεύτερο “ταιμ άουτ” τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν άδεια, καθώς αποχώρησε η παράταξη του Νίκου Κουτσογιάννη.

Για τους “τριτους” παρατηρητές, τα αίτια της έντασης ενδεχομένως να θεωρούνται “διασήμαντον αφορμήν” όμως για τους γνώστες των πολιτικών πραγμάτων της Νάουσας, οι σχέσεις συγκεκριμενων μελών του δημοτικού συμβουλίου είναι ιδιαιτερα διαταραγμένες και αυτό εκφράζεται κατά καιρούς.

Σε ότι αφορά την ουσίά των πραγμάτων, που αυτό είναι και το ζητούμενο, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Καρανικόλας, στα προ ημερήσιας διάταξης, έγινε γνωστό ότι η εκκαθάριση των δυο δημοτικών επιχειρησεων δεν ολοκληρώθηκε πλήρως, ενώ ο Δήμος Νάουσας συμπληρωνοντας ένα μήνα στο νέο έτος, συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς ψηφισμένο προυπολογισμό, με ένα έλλειμμα της τάξεως του ενός εκατομμυρίου να αποτελεί κυριολεκτικά θηλιά στο λαιμό.

Παρόλα αυτα, όπως τονίστηκε, γίνονται προσπάθειες να λειτουργήσουν οι βασικές δομές του Δήμου, πολλές φορές και χάρη στην καλή διάθεση πολιτών και προμηθευτών.

Νάουσα - Δημοτικό συμβούλιο - 1ο μέρος 31/1/2020

Νάουσα - Δημοτικό συμβούλιο - 2ο μέρος 31/1/2020

Νάουσα - Δημοτικό συμβούλιο - 3ο μέρος 31/1/2020

 

 

Όλη η συνεδριαση του δημοτικού συμβουλίου Ναουσας σε λιγο

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας 31/1/2020

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ